Underbara lördag

Hej vänner! ♥

Lördagkväll, solen skiner och sitter här färdig för utgång. Kan det bli mycket bättre?
Sitter här i min turkosa partyblåsa och väntar på att mina naglar ska torka bara sen ska jag och brorsan bege oss iväg på en fest! Jag och brorsan minsann, så himla mysigt det ska bli =) Många av mina kära vänner kommer att vara där och det ska bli riiiktigt kul att träffa dem =)

Time to go!


Puss & Kram

Sjuka bestämmelser..

Jobbgaranti för ungdomar? Någonsin hört talas om det? Mötet på arbetsförmedlingen igår handlade om detta ,ett förvånansvärt kort men trist möte. Jag vet inte om detta är några nya bestämelser men jag har då aldrig hört tals om detta tidigare. Eftersom jag varit arbetslös i 3 månader på raken så kommer jag nu att uteslutas från min a-kassa (som jag för övrigt betalar 425kr i månaden(!) för mitt medlemskap) Istället kommer jag nu att skrivas in i försäkringskassan och därmed få ut 10% mindre än vad jag får nu, vilket inte är alls särskilt mycket.

Då kan man fråga sig vad det är för fördelar med den här jobbgarantin!? Jo, man kan tydligen få ta del utav vissa utbildningar, närmare bestämt 3 stycken(!) Restaurang, svetsare....och så var det något annat som jag inte kommer ihåg. Man får i alla fall göra en praktik på endast 3 månader för att sedan lättare få jobb.. Men hur tänker dem? Inte blir man kock/ svetsare på 3 månader och inte f*n vill jag bli svetsare!

Allt detta händer om inte jag hittar ett jobb innan fredag nästa vecka annars får jag fortsätta med min a-kassa som vanligt.. *suck*
Det är väl inte mitt fel att jag är arbetslös heller! Det är ju för fasen ingenting som jag har bestämt själv!!


09-05-29

God morgon vänner! Hoppas ni har lika fint väder utan för ert fönster som jag har denna fina morgon! =) Har precis duschat och fått i mig lite frukost och ska alldeles strax köra in till stan för att gå på ett sånt där jätte roligt möte på arbetsförmedlingen..Eller inte! =) Ska inom min lägenhet också, har den bara i ca 2 veckor till nu så måste dit och fixa lite. Ska bli så skönt att slippa den! Nu hoppas jag bara på att hitta en som jag kan trivas i och förhoppningsvis med trevliga grannar osså! =)

Nu måste jag fräsa iväg med min lilla bil om jag ska hinna!


Ha det fint! Hej så länge!



Nej, så synd...

Ni vet lägenheten som jag så gärna ville ha..Antalet poäng som man behöver för den lägenheten har redan passerat mina poäng =( Var många som ville ha just den lägenheten. Typiskt! Ska det verkligen vara så hiimla svårt att få tag i en lägenhet?

Jag är så himla trött på att vara "ordningsvakt" här hemma och se till så att folket diskar efter sig, går i skolan osv. Jag vet att det inte är min uppgift men av någon konstig anledning tar jag på mig det ändå! *suck*


Barcelona

Senaste nytt...Satt igår och sökte jobb...i Barcelona! Har en vän som bor där borta och jobbar på samma svenska företag som jag nu har sökt. Så ska nu skriva ytterligare ett CV, på engelska(!) för att öka mina chanser något tänkte jag. Phuh! Blir inte lätt men ska säkert gå bra! =)
Jag känner att ska jag göra något sånt här så finns det ju ingen bättre tidpunkt i mitt liv än just nu, då jag varken har något jobb, lägenhet eller pojkvän som binder mig här. Dessutom börjar jag bli galen över att bara gå hemma och inte göra någonting. Det som binder mig här är min älskade Wilma ♥ Tror säkerligen att hon klarar sig utmärkt utan sin matte över sommaren, då hon har en hel drös med människor runt omkring henne som älskar henne! Vi får se, söka kan man ju alltid! =)


     
      
Inte helt fel att mötas av denna syn!




 


Wilma

Idag har min solstråle namnsdag! Grattis min älskade lilla vän






Åska, nej tack!

Sitter här i mina myskläder, bänkad framför tv:n med stoora temuggen och hoppas på att hitta något bra på tv:n =) Såg just en film som heter The Woman, riktigt mysig film...

Har dessutom hunnit fixa med med disken, så mamma om du läser det här så behöver du inte vara orolig för att behöva ställa dig med den när du kommer hem! =)


Nu ska jag ut med Wilma en sväng innan regnet kommer, helt mörkt på hela himlen..Bara det inte blir åska, det är ingen höjdare. Då får jag springa hem och gömma mig under täcket... =)



Ha det så mysigt!




I'm in love..

Hej kära vänner!

Vet ni vad...Jag har blivit en morgon människa! Eller inte..Vaknade i alla fall 7.30 nu imorse, helt klarvaken och kunde inte somna om. Måste ju vara för att jag var uppe så himlans tidigt igår. Känns ju bra faktiskt, känns onödigt att gå och lägga sig nu för har en känsla av att jag kan sova gaanska länge till då! =)

Nähepp, här ska det fixas! Fast med vad det vet jag inte men kommer säkert på något!

Och veeeeet ni vaaaad....För ovanlighetens skull så va jag inne och kikade efter lägenhet på Hfab idag och hittade faktiskt en som jag jätte gärna vill ha! Det va mig ett jävla tjat! Jag vet, haha! Är en liten 2:a på 56 m2...
Balkong: Ja!
Kök: Ja! 
Badkar: Ja!

I´m in looove in a fairyt...*sjunger*
Den ända nackdelen som jag kan komma på är att lägenheten ligger på 3:e våningen vilket säkert inte vore några problem för mig, höhö! Jag tänker mer på min kära Wilma så att hennes lilla kropp inte tar skada av alla trappor. Ska höra med en veterinär om det nu blir aktuellt tänkte jag. Säger dem att det inte är bra för henne, tar jag den givetvis inte! 



Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag börja med att ta en kopp te och sätta mig framför tv:n tror jag =)


Have a Nice day ♥


 

Morr´n Morr´n!

God Morgon allesammans!

Är just hemkommen från visningen. Resultatet? Nja sådär, en okej lägenhet men med för många minus för att överväga ett ja.Värd att lägga sina poäng på? Nej! Så sökandet fortsätter..



Vi hörs!

Photoshop!?Öhh

Kom nyss innanför dörr´n efter en liten kvällsrunda med Wilma. Lycklig blev jag när jag hittade några ynka liljekonvaljer lite i en buske sådär. Plockade med mig dem hem och vad tror ni inte står på köksbordet när jag kommer hem? Jo! En hel jäkla drös med liljekonvaljer som lillbrorsan redan varit ute och plockat! YES! Haha, nu doftar här i alla fall ljuuuuvligt i vårt hem =)
 
Sen var det ju det här med photoshop..Idag har jag suttit och försökt förstå mig på hur man lyckas göra en sån där tjusig header som alla har. Det verkar ju vara helt hopplöst, jag fattar verkligen inte, haha! Det vill sig inte så jag får ha kvar min fina ett tag till =) 


En grej som är lite rolig, som förgyller min vardag lite...Jag ser hjärtan nästan överallt och nu när jag skulle börja äta på min macka, titta vad jag hittade! Hihi




Nu ska jag ta och äta upp min macka sen måste jag hoppa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon och titta på lägenheten
som jag berättat om tidigare =)


God Natt ♥





 


Under en klarblå himmel!

Hej på Er!

Jag sitter här under en alldeles klarblå himmel med en kopp svart vinbärs te (den absoluta favoriten) och bara njuter. Wilma ligger här jämte och försöker fånga en och annan fluga som flyger förbi..

Det här med att vara arbetslös, pengalös och snart "lägenhetslös" börjar sätta sina spår. Är nere i en liten svacka nu men har gett mig fan på att ta mig ur den så fort som möjligt! 


Hoppas att ni har haft en super trevlig helg! ♥

Nu ska jag fortsätta njuta av solen och fylla på mitt te.


Kramar Sara



Lyckad torsdag!

Hej Vänner!

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig fredagkväll. Många av er har väl haft en ganska härlig arbetsvecka och bara jobbat 4 dagar denna vecka och vissa kanske till och med bara 3! Härligt! Åh jag vill också ha ett jobb att gå till, det är ju så hiimla tjatigt att bara gå hemma och inte göra någonting! Men men, den som väntar på någonting gott... =)
  
Igår blev det minsann ännu en lyckad kväll på Fox and Ancher´s karaoke! Men trevligast måste nog säga att jag hade hos min kära vän Cissi, där vi tjabbade, grillade i Cissi fräsiga grill och drack öl (ja minsann) =) Riktigt bortskämd blev jag igår av mina fina vänner! Stor kram till er! ♥ 

 
Här kommer lite bilder från kvällen för den som är intresserad..






                        Har man inget förkläde kan man alltid göra sig ett! =)
 
                                                      Myyyys! ♥
 
                                                Modiga vänner på scen!                                                      
                                                                                                                                                        



Avslutar med denna mysiga bild! Tjohej!








Kamphundar till attack!

I Hallandsposten den 18:e maj kan man i en artikel läsa om hur två hundar (kamphundar) går till attack mot en stackars Golden Retriever tik, Frida helt utan anledning och igår den 17:e kunde man läsa om en annan kamphund som bet ihjäl en oskyldig stackars katt. Stackars, stackars djur!

Men..

Vad är en kamphund? Vilka hundar klassas som dessa? När man i sådana här artiklar skriver om hur kamphundar går till attack, följer ju konsekvenser som gör att allmänheten blir livrädda för allt vad dem tror är kamphundar. Jag tycker det är så himla fel, att dra alla "kamphundar" över en och samma kant! Jag är matte till Wilma, en snart 4 år gammal rottweiler/ pyreneé tik. Med andra ord, en mycket stor och kraftfull hund men även den mest kärleksfulla och älskvärda vän jag någonsin har haft. Bara för att hon är en stor, kraftfull, ja..Vissa tycker till och med att hon ser skräckinjagande ut så betyder inte detta att hon är en farlig kamphund!

En kamphund föds inte till att vara kamphund utan utvecklas till det, så i stort sett kan alla hundar göras till kamphundar. Det är upp till alla oss hundägare att ta hand om våra kära vänner så att ingen behöver fara illa ♥



Hittade ett par läsvärda kommentarer:


Kommentar: 18 maj, Smoo
"Ni kan verkligen inte dra alla "kamphundar" över ett streck. Allt beror på ägarna, genom att kalla dom för kamphundar gör ni att allmänheten bildar ett hat mot såna hundar.

Kommentar: 18 maj, Moses
"Ge mig en pudel så ska jag göra ett psykfall av den med"

Usch..

vilken dag.. Det är verkligen inte min dag idag! Mamma ska ha lite gäster här hemma ikväll och bad snällt oss andra att hjälpa henne med städning och så. Suck, tänkte jag direkt. Slutar i stort sett alltid med att det blir jag som får tag i det...och mycket riktigt så blev det så även idag! Även om min kära syster "dammsög" några obetydliga dammråttor och min kära broder plockade ner i diskmaskinen så fick ju jag fortsätta där de slutade. YES!


Nu är jag i alla fall färdig och ska hoppa in duschen...


Ha en fortsatt trevlig dag!


Litet besöksrekord

Sitter här och ler lite för mig själv! =) I tre dagar har jag haft besöksrekord! Haha och då snackar vi inte stoooora mängder utan snarare en cirka 12-13 stycken! Jag blir verkligen jätte glad att det över huvudtaget är nån som läser min lilla blogg! Så TACK söta ni! Skriver mest för min egen skull men det värmer verkligen när man känner att man "delar" sina tankar och funderingar med någon! ♥




Puss från mig och Wilma =)



09-05-19

Typiskt! Det blev ingen visning..Det visade sig att "kontaktpersonen", bara hyrde i :2a hand och befann sig nu i Bohuslän (!) Jajjemen, så fick numret till en annan tjomme (han som står på lägenheten) som givetvis inte svarar. Fick slutligen ringa Hfab, så dem ordnade en tid på måndag kl. 08.15 då de själva står för visningen. Känns ju lite lustigt att gå in i en lägenhet sådär. Jag menar, vem vet vad vi kommer att hitta där inne..Ihh! Sen är det är ju såå himla många dagar kvar tills dess! *suck* Jag är ju såå nyfiken =)


Så här ser i alla fall planlösningen ut
för den som undrar =)






Vad tror ni? Denna har i alla fall balkong men desvärre inget "riktigt" kök.
Det bästa vore ju om man kunde klämma in ett litet bord och 2 stolar eller så i köket =)






Gó Morron gott folk!

Vaknade för bara en liten stund sen *gäääsp* Har precis gjort iordning mig lite frukost, så sitter här och surplar på mitt kära te =) Satt precis och funderade på vad jag ska hitta på idag men så jag gick in på Hfab´s hemsida och såg att jag hade fått ett nytt erbjudande om en lägenhetsvisning. Så förhoppningsvis blir det idag. Tjohej! Vilket flyt jag har! Känner dock på mig att jag inte kommer bli överförtjust i denna lilla 1:a med kokvrå men titta kan man ju alltid! =) Så ska ringa tjejjan som har lägenheten så fort jag ätit upp min frukost så att vi kan boka en tid för visning..



Vi Hörs!

Något fel på blogg.se?

Jag vet inte om det är så att det är något krux på blogg.se´s hemsida eller om det kanske bara är så att min dator är allmänt krånglig..I alla fall så tar det sjuukt lång tid innan uppdatering syns. Någon annan som också märkt detta kanske?



Ny vecka- Nya tag

Måndag igen..Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför mitt fönstret. Myyys! Sitter flitigt och söker arbete men känns ganska hopplöst på den fronten just nu..Om man skulle sätta sig framför skolbänken igen? Tanken har slagit mig många gånger men den stora frågan är ju till vad i såna fall..Vi får se =)

Vad tyckte ni förresten om Eurovision i lördes? Tyckte ni att det var rätt låt som vann?
Det var lite kul..Satt i bilen på väg hem en kväll när de spelade låten som vann i lördags på radion och kom ihåg att jag tänkte - Va fan e detta för låt? Den är ju riktigt bra! Hur fasen ska jag få reda på va denna heter? Men det blev inte så svårt..Så absolut tyckte jag att rätt låt vann men det är ju jag det! =)


Nu ska jag sätta mig framför tv:n med en kopp te och bara myysa..

Ha det!


Söndag och...

aningens sleten efter gårdagens alla bravader..Kvällen spenderades hemma hos Vanessa och hennes Benny som fyllde 25 (och jag som trodde att han fyllde 22, haha) Efter en mycket trevlig kväll hemma hos dem brummade vi sen in till stan och satte oss på Bulls. Kvällen avslutades på B&B men jag säger då det! Det var nån j*vla techno snubbe som spelade hela kvällen och folk skuttade ju runt på dansgolvet som infödingar! Hoppade lite jag med men tröttnade rätt fort! =) Jag har verkligen inget emot techno men en heeel kväll? Njaa..
Blev hur som helst inte särskilt långvarigt utav åkte hem med min snälla kusin som körde mig hem. Tack, tack, tack! ♥

Har inte alls gjort särskilt mycket idag..Var och hälsade på min kära lilla mormor (mommo) innan idag. Fikade lite och hjälpte henne med ett par gardiner. Hihi lilla mommo! Jag tycker så himla mycket om min mommo! ♥



Nu är det läggdags..

Sussa sött!



 

Scchåååål..!! =)


 


 


Fredagkväll

Fredagsmys med pizza och film..Så var det i alla fall tänkt ända fram tills jag fick värsta kramperna i magen! Eller magen är det ju inte, sitter liksom mycket högre upp. Men va fasen kallar man det då? Ääh det får bli magen.. Jaja det är i alla fall samma som jag har haft tidigare. FAN va ont det gör, tror jag ska dö! Så nu sitter jag här, helt slut i hela kroppen eftersom jag spänt mig så himla mycket. Så tänkte nu göra mig en kopp te och kryper sen ner i sängen..Stackars mig, höhö


Hoppas ni har en riktigt trevlig fredagskväll i alla fall. Ta det lugnt med spriten vänner!

Kram Sara







Jävla skit, fick värsta fläcken på min nya vita sko igår! Höhö
 
Men fick bort den med mammas fläckborttagningsmedel!
God bless fläckborttagningsmedel! =)


På bulls..

Hej på Er!

Vilken kväll det blev igår alltså! Hade jätte mysigt på Bulls med tjejerna (trots att det var mås-skit på i stort sett varenda stol) Vi satt där ett bra tag och rätt som det var så knatade lilla Edward förbi, en gammal klasskompis från Östergård. Han tyckte att vi skulle komma bort till Fox and ancher, på karaoken. Så efter Bulls traskade vi dit och satte oss..

Lite bilder från kvällen..




♥ Tjejorna ♥
   



Inne på Fox and ancher - Där Edward joinade..









King Edward (potatoe) på scen =) 
Heelt sjukt kul, vilken jäkla inlevelse, haha. Du e grym!











♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Tack för en super trevlig kväll kära vänner! Ser jätte mycket fram emot nästa torsdag, då det kommer bli minst lika trevligt =) Håller du fast vid att du ska upp på scenen då Cissi? Shieee 
  
♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥




Bulls ikväll..

Tjenixen!

Vad gör ni ikväll? Jag har precis fått i mig lite kvällsmat jag och ska strax bege mig in till stan för att träffa Cissi och Dex. Vi ska sitta och mysa lite på Bulls =) Några pengar har man ju dock inte men vad gör det när man kan ha trevligt ändå =) 


Ha en jätte mysig kväll!



Jag ♥ mina nya skor

Jag är mig allt en lyckans ost ibland! =)
Ett paket kom på posten idag! Och det var till mig! I vanliga fall så brukar det vara en bok eller så till mamma, haha =) Men inte idag! Mamma den lilla luringen visste att jag hemskt gärna ville ha ett par såna här och hade vid ett tillfälle möjlighet att använda sig utav en av alla hennes rattkuponger. Du och dina rabattkuponger Mamma! Hihi.
Dessa kommer jag med all säkerhet att använda flitigt i sommar! =) Tusen tusen tack, Mamma & Pappa! ♥ Ni är för härliga!









Har allesamman haft en bra dag annars? Jag och mamma var ute med vovvarna för inte en så lång stund sedan. Det är jätte skönt väder ute ikväll! Jag riktigt längtar efter alla härliga sommarkvällar då man sitter ute och myser med nära och kära fram tills sent på kvällen. Man grillar lite, dricker lite, sjunger lite... Ååhh så Myyyyyys!


Nähepp nu är det läggdags, kommer en dag imorgon också!


Natti natti


Lägenhetsvisning..forts

Happy, Happy, Happy!

Okeej, lägenheten var inte det minsta mysig! Haha. Det tyckte i alla fall inte jag =) Dessutom så fanns det ingen balkong och drar därför ner betyget en hel del. Jag har inga direkta krav på en lägenhet bortsett från att jag väldigt väldigt gärna vill ha en liten balkong. Toaletten var verkligen pytteliten och liiite svängrum vill man ju ha där inne =) Så jag sparar nog mina poäng och letar vidare efter en lägenhet som jag verkligen vill ha! =)

Har ni några krav på vad som måste/ helst ska finnas i en lägenhet?





Lägenhetsvisning..

Happy, Happy, Happy!

Vet ni..Nu i veckan hittade jag en lägenhet genom Hfab som verkar jätte mysig och är framför allt inte alls särskilt dyr heller.  Så jag skickade in en liten intresseanmälan och fick igår ett mejl där det stod att jag var en utav 5 som i alla fall får titta på den =) Wohoo, så glad jag blev!
Så vid 5 ska jag iväg och titta på den, så håll nu tummarna för mig!

Nu ska göra lite nudlar! =)


Ha det fint!



Ska jag...

våga göra en tatuering? Kan inte sova...Så jag sitter och letar efter en fin text som eventuellt ska få hamna på min rygg. Om jag bara kunde få tummen ur nån jäkla gång och inte vara så himla feg, haha! Men tycker samtidigt att det tål att tänkas på för sen sitter den ju där den sitter =) Har varit sugen nu ett hiimla bra tag nu och ännu mer sugen blev jag när jag såg Emelies fina! Vi får väl se, har hittat ett par stycken som jag kan tänka mig alla fall =)


God Natt ♥

Helgen

I fredags hade jag tänkt mig en lugn hemma kväll men så blev det inte! Hahaa =) Bestämde mig för att följa med Dex och Cissi hem till Emelie, vilket jag gjorde j*vligt rätt i! Vi kollade gamla bilder och filmer från förr, när vi gick på Östergård, haha! Tjabbade, drack och hade allmänt trevligt och hamnade sen på B&B eller Bobban som ni säger =D Emelie visade sin jätte fina och nygjorda tatuering på foten. Hon och Paulina har likadana, så hiimla fint tycker jag =) Fy fasen så roligt jag hade! Tack tjejer, det måste vi göra om snart! ♥

Debbie och Stefan hade sin inflyttningsfest i lördags och givetvis hade jag jätte trevligt där med. Debbie tyckte om lilla snigeln..Så mycket att hon faktiskt hade tänkt köpa sig en några dagar tidigare. Tossigt! =)
En lite mindre rolig grej som hände under kvällen var att jag fick höra en del saker om en person som jag tycker lite om och måste säga att jag blev myyyycket besviken! Men men..

Idag har inte hänt så jätte mycket..Var på en gudtjänst idag som började kl 10.00. Japp, brukar faktiskt göra det på söndagar ibland..Härligt att bara sitta där i kyrkan och...Haha, eller inte! Jag var på en konfirmation som varade i hela 2 timmar. Aahh, så tråkigt det var! Förlåt lilla kusin, du var i alla fall jätte duktig! =)




Nu..Dags att krypa till korgs!

Sov gott


Härliga torsdag!!

Idag kära vänner gick jag upp i tid för en gång skull eftersom jag var inbokad på ett uppföljningsbesök hos arbetsförmedligen. Mindre roligt men sånt som måste göras om man ska få sin a-kassa. Hämtade därefter ut min medicin och passade även på att gå inom caféet där jag jobbat 2 ggr nu. Gratis! Sa till honom att om jag ska jobba där mer, så vill jag faktiskt ha lön! Haha, vet inte om han fattade vad jag sa och att jag menade allvar men det återstår att se =) Kändes skönt att ha sagt det i alla fall!

Så idag har det varit en sån dag då jag har fixat med sånt som jag skjutit upp för att jag inte orkat/ hunnit ta tag i det tidigare och fy faen så härligt det känns!

På lördag ska jag hem till Debbie...Debbie och Stefan va det numera ja =) De ska ha inflyttningsfest och jag hade lite smått panik för jag visste inte alls vad jag skulle ge dem i inflyttningspresent. Tills jag kom in på Lagerhouse! Där på en hylla stog han. Helt perfekt till Debbies efterlängtade balkong med massa blommor! Se bild nedan.
Ska fixa en grej till men den visar jag kanske imorgon =)


 
 
Visst är den söt!? =)




Eftersom jag passerade Gina Tricot på vägen så kuuuunde jag ju inte låta bli att gå inom där också..Hittade en jätte fin myselipys kofta och en turkos klänning, som jag tänkte inviga nu på lördag! Kanske visar mina fynd senare =)




Nu ska jag tvätta golvet! Tjolahopp!

Läkarbesök

Imorse så var jag hos doktorn och fick göra lite roliga undersökningar. Eller inte! Sura uppstötningar i något som heter magmunsöppningen och troligtvis en liten muskelinflamation på samma ställe har jag lyckats få. Var inget farligt men gör något så förbaskat ont! Fick även ta ett blodprov, jag som verkligen hatar blodprov!! Ihhh! Sa till sjuksköterskan att jag lätt blir yr och fick då lägga mig lite smått ner. Gick skit bra faktiskt, tills jag var färdig och hon började vifta med rören som hon fyllt med blod! AAhhh. Sen va det ju kört! =P

Har varit sjuukt trött idag och sovit jätte mycket. Tänkte lägga mig nu, så får hoppas att jag kan somna =)



Godnatt!

Äntligen!

Heeybabeeribaa!

Hoppas ni haft en mysig tisdagskväll! (för det är väl tisdag idag?) Tihi. Har ingen riktig koll på dagarna längre men blir väl lite så nu när man är arbetslös antar jag. Festade till det lite med pizza nu ikväll och efter det fick det bli en liten kvällsrunda med Wilma, som för övrigt är dålig i magen och ligger här och pruttar var och varannan minut..Synd att jag inte hade mitt fisspray här, det som jag fick av Cissi när jag fyllde år. Haha!

Och så äntligen blir jag av med den förbaskade lägenheten! Den 18:e juni lämnar jag den ifrån mig och det ska bli så jäkla skönt faktiskt med tanke på att jag inte alls trivs där. Det hela har väl att göra med grannarna som aldrig gav mig och Wilma en vettig chans. Fy på er! 
Så...Nu flyttar jag hem till mamma & pappa igen tills jag hittar något billigare. Frågan är ju bara vart jag ska göra av alla mina grejer men det löser sig alltid!




Nu ska jag hoppa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon..

Vi hörs!


Falska jäklar!?

Sitter här framför datorn med en klump i magen och känner mig väldigt ledsen och besviken. I februari i år blev jag varslad från mitt arbete, där jag jobbade som köksbiträde. Jag trivdes verkligen jätte bra där och vi var ett jätte gott gäng som hade så himla roligt ihop. Restaurangen öppnade i december förra året och den sista tiden gick det bara utför så de bestämde sig för att göra sig av med mig. Jag blev verkligen jätte ledsen och förvirrad. De sa alltid att de trivdes så himla bra med mig, att jag var ställets glada solsken. Så givetvis undrade jag ju varför just jag skulle gå?
Anledningen var enkel. Jag trivdes bäst att stå i kassan medan de andra två trivdes bäst med att göra sallader. That's it! Därför blev jag tvungen att gå eftersom de ansåg att de andra behövdes mer (för jag kan ju inte göra sallader, nej nej) Dem gjorde det lätt för sig helt enkelt och det kan jag samtidigt förstå. Efter ett sorgligt avsked tröstade de mig och sa att jag nog skulle kunna komma tillbaka när allt ordnat upp sig.

Nu sitter jag här och letar jobb på arbetsförmedlingens hemsida och läser 2 stycken annonser därifrån där de söker personal. En som diskare och en som servitris. Antagligen så trivdes de inte så himla bra med mig som de sa.
Varför har de inte kontaktat mig? Menade dem inte vad dem sa? Gjorde jag någonting fel? Ja...Många tankar i Saras huvud just nu..


Men vad gör man? Är man inte skyldig att erbjuda, en som blivit varslad, arbete om det blir någon tjänst ledig? Jag vet inte, är inte så insatt i det där. Ni kanske vet?


 

Vissa människor..

Har ni någon gång känt att ni har en människa i er omgivning som ni ryggar tillbaka för eftersom man känner sig så illa till mods när denna är i närheten? Det finns en viss spänning emellan er som känns mycket obehaglig och du fasar för att personen ifråga ska se ner på dig och prata illa om dig. Man känner sig väldigt liten och rädd. Egentligen är ju detta inget att bry  sig om, jag vet men då detta är en vän till mig så är det så himla jobbigt!

Vad gör man?




Den som talar illa om andra i din närvaro talar illa om dig i din frånvaro

Magkatarr?

Lite uppdatering så här efter helgen skadar nog inte =) Fredagen blev lugn, tänkte först att jag skulle hyra mig en film men kunde inte bestämma mig för vilken och hittade dessutom ingen som verkade bra, så det fick vänta en aning. Någon som sitter med ett bra filmtips kanske? =)

I lördags var jag hemma hos mina kära vänner Debbie & Stefan som precis flyttat ihop och har nu värsta fina lägenheten! Är inte alls avundsjuk! Grattis mina kära små plommon! ♥ Var grymt kul och träffa Debbie igen. Spelar ingen roll hur lång tid det går mellan gångerna vi ses, det är alltid detsamma. Pratar om allt och har samma knäppa humor! Haha. Det är det som gör henne till min bästa vän ♥


Så sant..Har inte nämnt det här innan men jag har under ungefär en månads tid haft jätte besvär med min mage. Får liksom anfall med nästan outhärdlig smärta som sitter i 5-15 minuter. Smärtan sitter i mellangärdet och strålar utåt brösten. Fick ett sånt där j*vla anfall i morse och fick åka upp till akuten men de visste inte vad de var, antagligen magkatarr. Usch, känns inte bra när man inte vet va de är. Någon kanske känner igen symptomen? Ska ringa läkaren imorgon igen så blir de la någon undersökning. Suck, vilken otur jag ska ha jämnt!




Nu ska jag knata bort till mamma. Brukar sitta i hennes säng vi två och ha lite tjejsnack hon och jag =)

God natt på Er! ♥

Hem ljuva hem

Heeeej kära vänner!

Nu är jag hemma igen efter en helt underbar vecka med massor av sol, bad, shopping och nya vänner =) Jag har haft det hur bra som helst och har varit med om både det ena och det andra, haha. En mycket händelserik vecka och absolut en resa jag aldrig kommer att glömma!

Personalen på hotellet där vi bodde var helt fantastiskt underbara! När mamma fyllde 50 så erbjöd dem sig at hjälpa oss med att överraska henne. Kvällen till ära hade de ordnat jätte vackra blommor och tårta till oss och just den här kvällen så var det  även ett band som spelade. Åh, lilla mamma som inte anade något blev så himla rörd så hon satt och grät ♥ Jag blev också rörd, har aldrig sett mamma så lycklig! =) Den bästa födelsedagen hon någonsin hade haft sa hon. En sak som är säker. Jag ska dit igen och det snart! Längtar redan tillbaka! =)

Hur har ni haft det här i Sverige då? Hörde misann att vädret inte varit fy skam här heller. Så himla härligt! =)


Nu ska jag ut och hjälpa pappa med grillen, yummie! Grillat är bäst! Sedan blir det kanske minigolf med tjejerna ikväll. Är fortfarande jätte seg efter resan men hade varit jätte kul att träffa mina kära vänner =)

Ha det fint och njut av värmen!

Kramar


RSS 2.0