4 år!


Idag, 091029, fyller min Wilma 4 år! ♥
















  

 Mitt allt ♥



 


Ultraljud

God Morgon! Vid 08.10 imorse cyklade jag bort till Nyhems vårdcentral och gjorde det där ultraljudet som jag nämnt tidigare. Det gick bra. Ganska häftigt det där ändå. Läkaren visade mig på skärmen vad som va vad men jag tyckte nog att det mesta såg likadant ut där på skärmen.

Han hittade vad som var fel. Inte konstigt att jag har haft ont! Mamma, du hade rätt hela tiden. Tänk om de gjort en ordentlig undersökning med en gång, då hade jag kanske sluppit alla "onödiga" timmar med ont. Nu vet jag inte riktigt vad som kommer hända mer än att min läkare kommer ta kontakt med mig nu i dagarna.

Så..Hoppas allt är bra med er, vilka ni än är =) Torsdag idag, snart helg och det ska la bli skönt! På lördag blir det lite festligheter hemma hos Debbie & Stefan och inte kan man göra annat än att se fram emot det =)
Nu ska jag faktiskt lägga mig ner och vila en stund, känner att jag behöver det. Vi hörs kanske sen!

                                                                   

                                Denna är till dig Debbie!

 

 


När kroppen inte orkar mer..

Igår var jag hos läkaren och fick ta nya prover och så. På torsdag ska jag göra ett ultraljud. Äntligen tar dem mig på allvar..

Den "nya" läkaren trodde att det kanske kunde vara en kombination av magkatarr och gallsten och skickade en remiss för ultraljud som väntar nu på torsdag. Ska jag vara ärlig så hoppas jag faktiskt att det är gallsten, så de kan plocka bort skiten ^^




Från Lagerhouse











                               En mysig ljuslykta som värmer i höstmörkret.


                                 Flätad korg/ kruka




Idag har jag fyndat..



Anar ni ugglor i mossen?

 


Vaken!

God Morgon! Ska strax trampa in mot stan för att möta upp Debbie :) Vad sjutton ska ni göra så här tidigt? JO, vi ska äta frukost :)

Hej så länge!

  

 


K Ä R L E K

Klockan börjar närma sig 01.00 och här sitter jag, pigg som en iller! Har varit hemma i Skedala större delen utav helgen och landade här i min lägenhet för någon timme sedan. Meen nu saknar jag dem redan, hihi. Min alldeles underbara familj ♥ Det är alltid ni som driver mig och det är alltid hos er jag hämtar mina krafter. Jag älskar er något så in i vassen!

När jag öppnade dörren till min lägenhet innan så var det första jag såg en baota hög med reklam men skymtade också ett orange kuvert mitt däribland allt. Eftersom brev inte tillhör vanligheten (iaf inte den sorts brev, hehe) blev jag ju givetvis väldigt nyfiken och öppnade mitt oranga brev. Det var från mina grannar där hemma i Skedala som hade skrivit ett litet brev till mig. Jag blev så rörd när jag läste vad dem hade skrivit. Eftersom jag gjort "besök" hos dem sedan jag var 4-5 år gammal har dem blivit som extra mor/farföräldrer till mig. Dem har inga egna barn så jag kan tänka mig att jag förgyllde stunder i deras liv. I brevet skrev de bl a att de inte kan förstå vart all tid tagit vägen och att de tycker att det är så roligt att få se att jag blivit vuxen. Längst ner stog det: " Vi önskar dig allt gott i livet ta vara på varje dag för tiden bara rusar iväg." :')

Idag kära vänner....svämmar jag nästan över av kärlek ♥






NEJ!!

..Min magkatarr (eller va det nu är) har kommit tillbaka igen. Jag gick runt här hemma igår, i hela 10 timmar(!) med hemska smärtor i magen. Man hoppas ju hela tiden att det ska släppa för jag vill INTE sätta min fot på akuten igen. Jag har ju redan varit där 2 gånger och det är samma visa varje gång. "Du har antagligen magkatarr, jag skriver ut ett recept som du kan hämta på apoteket.." *suck*

Läste på den broschyren som man får till medicinen.. " Om symtomen inte har försvunnit efter att du tagit Omeprazol Mylan under 14 dagar i sträck, bör du kontakta läkare, eftersom dina besvär kan ha annan orsak."

och nu är jag inne på min 3:e burk!

Jag blir så otroligt trött på alla läkare som bara antar saker och ting hela tiden och inte gör någon ordentlig undersökning. Så här ska man väl inte behöva ha det och varför måste man alltid behöva kämpa så för att få någon hjälp. Tror dem mig inte? Det var precis likadant när jag hade mitt diskbråck. Jag vet inte hur många gånger jag sökte hjälp innan jag kollapsade här hemma och det då visade sig att jag hade ett stort j*vla diskbråck som hade spruckit i ryggen. Bajs på er!

Blev mycket tråkigheter här nu men så är det ibland och då är det himla skönt att ha sin lilla blogg. Känner man att man behöver få saker och ting ur sig kan man alltid vända sig hit och man slipper känna att man tjatar hål i någons huvud :) För det är ju frivilligt att läsa, eller hur!? ;) Hoppas att ni har haft en riktigt trevlig helg. Nu ska jag ge mig ut och gå en sväng i det fina vädret.


Kram på Er

 



Wilma..

..har alltid druckit väldigt mycket vatten och nu när vi har flyttat så jag tror jag inte riktigt hon förstår att hon ska dricka ur sina gamla vattenskål..



091010 i bilder..








 



 

 

 Tack för en trevlig kväll! ♥

 

 


Bildkollage

Hade inget att göra härom kvällen så jag fixade ihop ett litet bildkollage av några bilder från i lördes. Tyckte det blev riktigt bra (ialla fall för att vara första gången) Synd bara att det syns så dåligt här..





God Morgon!

Flög upp ur sängen klockan 8 imorse av att det plingade på dörren. Springer upp och kollar i kikhålet. Utanför står en förträffligt stilig karl. Haha, jag springer in och sätter på mig ett par brallor (ja, alltså jag hade redan överdelen) Mina ventiler i kök och badrum ska tydligen bytas ut + att jag ska få en ny köksfläkt. Hell yeah! Jag skulle tydligen ha fått en lapp av Hfab, men det va ju lääänge sen och dessutom har dom redan varit här en gång, trodde de va klara :)

Gääääsp!

Tänkte jag skulle skrivit här igår men jag va helt död efter lördagen så jag rååkade hamnade på soffan istället :) Alla mina närmsta vänner var här hos mig i lördags och totalt så blev vi 13 stycken. Helt jävla underbart va det att ha alla här samtidigt! Jag är så lyckligt lottad som har så många fina vänner ♥ Tack så hemskt mycket alla inblandade, hoppas ni hade lika trevligt som jag hade :) Jag lägger upp ett litet inlägg senare idag med några bilder för den som vill se..


Ha det bra nu! 


Hej allesammans!

Äntligen helg! Wihoo. Haha, jag känner mig som ett litet barn som längtar så innerligt efter sitt barnkalas. Men det e la för härligt!

Mina planer för dagen:
Städa
Diska
♥ Handla; systemet, (var köper man billgt godis!?)
♥ Äta middag med familj
♥ Ringa mormor
♥ Idol


Ja..Bäst att sätta igång!


Hej!


Scarred..

..på mtv måste vara bland det absolut äckligaste jag någonsin sett. Fy f*n! Sitter här helt blek, haha! Får nog ta och byta kanal..Läskigt

Idag har jag äventyrat stan lite grann, behövde inhandla ett par grejer..Redan igår gick jag och smed planer på att gå och hälsa på Debbie på hennes jobb. Det var på tok för länge sedan vi sågs. Så jag bestämde mig för att traska bort till min käre vän. Sagt och gjort. Vet inte hur men vi kom iaf in på toaletter och ja..sen va vi i farten igen! (Oj! Vad jag saknar Ulles tiden) MEN tycker nog att vi bör uppdatera lite nya foton nu min gamle vän ♥







Tankar: Huh, undrar om mina fönster kommer blåsa sönder!?

Datum spikat!

Nu har jag spikat datum för inflyttningsfest! Nu på lördag blir det och tro mig. Jag har massor att fixa tills dess! Mina närmsta vänner kommer hit och det ska bli så JÄKLA roligt! Hela 12 stycken blir vi och förhoppningsvis lyckas jag klämma in allihop i min lilla 2:a :)

Men en grej..Vad sjutton ska jag bjuda på!? Tacksam för förslag :)



Nu ska jag..

ut på äventyr!


Ha en trevlig kväll!

Idol-Rabih


Herre min gud...Vilken röst killen har!






091002

Hej på er! Igår så hade jag sotaren på besök här hemma och eftersom jag inte ville riskera att Wilma åt upp honom så tog jag med henne hem till mamma och pappa en stund.


Wilma älskar att åka bil!


Även vovvar ska ha bälte ♥


Idag är det fredag  och jag har inga direkt planer för kvällen. Antagligen så blir det idol. Såg ni förresten igår? Haha, herregud så pinsamt! Stackars tjej..

Nu ska jag umgås lite med lillbrorsan!
 
Vi hörs!

 

 


20.00

och nu kära vänner blir det..IDOL!


Ska ni också kolla?


RSS 2.0