Finally!

Hej på er! Blir inte så mycket tid över till bloggen numera, tyvärr. Här flyter allt på som det ska och äntligen känns det som om jag har fått "vind i seglet" igen. Hade dock sett fram emot min första lön nu, som skulle kommit den 25:e men uteblev :( Hade blivit något fel på lönekontoret så den kommer inte förrens på fredag.

Idag vaknade jag av att min mobil ringde. Det var en jätte trevlig tant som ringde från kirurgmottagningen och berättade att jag hade fått en tid för min gallstensoperation. Redan nästa vecka, på torsdag :) Så får se hur jag ska lösa det med jobb och så. Men det ordnar sig, jag måste ju göra detta liksom. Ni anar inte så skönt det ska bli att bli av med stenj*vlarna :)

Förresten..En liten kul grej bara. Kommer ni ihåg vad jag skrev ang. mitt nyårslöfte.. Förra året lyckades jag ju "bara" gå ner 6 kilo. Gissa vad jag har gjort sedan i julas!? :)


Ta hand om er!


?

Var e min lön!?


Vill ha ♥


Glad

Jag är så glad! Jag fick löneförhöjning idag, fastän jag bara jobbat i en ynka månad, om ens det :)

Min "chef" ville prata med mig idag, i enrum(!) Jag blev skit nervös och trodde att hon skulle berätta hur missnöjda de var med mig och kanske rent utav ge mig sparken. Ja..Typiskt mig med andra ord, virra in mig i en massa negativa tankar.

Men så var inte fallet..Faktum var att de trivs jätte bra med mig och hoppas att jag ska stanna hos dem så länge jag bara kan och vill. Därför ville de ge mig en liten löneförhöjning. Ni kan tro att jag har svävat på moln här ikväll. Har man gått runt här i månader och varit arbetslös och så kommer man till ett ställe där man verkligen uppskattas. Hualigen så bra det känns! :)


Nu ska jag hoppa upp på mitt lilla moln och flyga in till min säng där jag säkerligen kommer somna gott.

God natt gott folk!


Söndag, 3:e jan

Hallå och Godkväll! Sitter och gäspar sisådär var och varannan minut i soffan, är något så in i helsikes trött. Har bara varit hemma en liten stund. Blev inringd på jobbet idag, så har varit borta och jobbat en sväng idag minsann. Himla bra! Har redan fått 3 extra tider nu i januari så det är ju alldeles förträffligt bra! :)
M.å.s.t.e h.a p.e.n.g.a.r! Hehe

Nu tänkte jag se efter om det kommer någon bra film eller så på tv:n :)

Hej!

                                                   6 månader idag ♥


Nytt år, nya möjligheter

2:a januari 2010 idag - Kommer nog att ta ett tag innan man vänjer sig vid att skriva 2010, eller vad säger ni? :) Det nya året hoppas jag kommer föra med sig lycka, en god ekonomi, en god hälsa och så klart massvis av kärlek. Tycker nog att det kan vara min tur att få lite vind i seglet nu :) 

Nyårslöften? Förra året bestämde jag mig för att gå ner i vikt och det ser man ju hur det gick med det (: Även om jag lyckades gå ner 6 kilo så var ju tanken att jag skulle gå ner ett X antal till.
Så där fortsätter jag! Fortsätter kampen detta året..så det får bli mitt Nyårslöfte även detta år. Är SÅ otroligt trött på att känna mig som en heffaklump! Men lättare sagt en gjort.. ni vet säkert vad jag pratar om :)

Ha en mysig lördagkväll allesammans!


RSS 2.0