Typiskt!

Min dator har lagt av..Sikket skit! Är jag olycksdrabbad kanske?


1:a Advent

Tjosan! Har ni haft en mysig advent? Vi har precis haft lite adventsmys här hemma med tända ljus, saffransbullar och Ikeas mumsiga äppelkaka med vaniljsås =) Vi va där innan idag, på Ikea. Jag va dock bara med som sällskap idag, köpte absolut ingenting fastän det kliade rejält i fingrarna =) Man får många nya idéer när man går där i "Ikea-världen" =)



 

 

 


Kvällen innan advent..

Adventsstid kom till mitt ensamma hus, jag sätter i staken ett sparat ljus...Nananana :) Den låten sjöng jag alltid som liten, när det va lussefirande i Bygdegården. Det va tider det, hihi

Imorgon är det 1:a advent.. Så himla mysigt! Men nästan lite läskigt hur fort tiden går. Tänk er, om ungefär 4 veckor är det jul. Huh! Man kan väl inte annat än älska julen med allt mys, god mat, julklappar osv. Just i år har vi faktiskt bestämt oss för att ta det lite lugnt med julklapparna. Vi ger oss ut och reser lite, sisådär lagom till våren istället tyckte mamma :) och det låter verkligen inte fel tycker jag :)

Ikväll är jag hemma i Skedala och myser :) Åkte hit i torsdags efter att ha spenderat större del av kvällen på akuten (magen som spökade igen) Jag och pappa lagade lite mat här tidigare ikväll och just nu sitter jag i soffan och kollar när mamma gör det adventsfint här hemma :)


Nu ska jag kolla på Robinson..önskar er alla en trevlig kväll!






Årets första must..

Åh, jag sitter nästan och bölar till Tv4 nyheterna. Stackars stackars små grisar. Usch, brukar alltid försöka undvika just såna där klipp med djur som far illa men ibland hinner man inte titta undan :( Uschanemej!
Glömmer aldrig när jag var runt 8. Jag verkligen älskade korvstroganof, ända fram tills min kompis sa: "Du vet att det är gris du sitter och äter va!? Haha, jag har inte ätit korv och sedan dess.




Nog med hemskheter :) På vägen hem innan köpte jag mig årets första julmust. Det ni, det va gott :)

 





Om man skulle...

..trampa iväg in till solariet på Nyhem..Låtsas att man ligger på någon check strand någonstans för att sedan bli helt förskräckt när ljuset slocknar och solariet stängs av. Blir alltid lika rädd, hohoo :) Kan behöva en gnutta färg, är ena riktig blekfis :)

Hej Svejs!

Insperation

Tycker du som jag att det är grymt kul med smink osv? En utav mina absoluta favoritbloggar hittar du HÄR. Massor med tips och insperation. Ta en kik vettja ;)



Till mommo ♥




Min mormor är som ett vackert sommarträd

Hennes grenar sträcker sig till alla de behövande löv som växer omkring henne

I de mörkaste tider står hon alltid där

Alltid på samma plats...i mitt och i våra hjärtan ♥

                                                                                                                                                 /Sara

 



Ja...Försökte iallafall :) och som man brukar säga, det är tanken som räknas :)


Fredrik på besök!

Min lilla storebror..nej nu blev det fel.. Min stora lillebror skulle jag skriva :) va ju här hos mig igår :) Han kom farandes i sin lilla bil och så körde vi och handlade oss en bit mat. Sen for vi tillbaka hit och kollade 2 jäkligt roliga filmer som han hade med sig. Himla mysigt brorsan, det måste vi göra om snart! :)




Gjorde en kladdis....  
                                


En glad lillebror..Kolla in min sallad. Vi snackar SALLAD!


Fidde hittade en sån där grön grej (som jag aldrig kommer ihåg namnet på) Av bilden att dömma tycker Fidde inte om dessa gröna ting.


 


Sara´s a La Moffin!



Här har vi dom! Blev jätte goda =)


Elvisp, ja tack!

Hej på er! Hoppas ni har en mysig...ehrm...tisdag är det idag va? Jag mår för tillfället hur bra som helst, har inte ont nåågonstans! Hihi :) Sitter i köket och skriver idag, brukar för det mesta sitta i vardagsrummet annars, i min mysiga mysiga lilla soffa.

Det ligger ett par läskiga bananer på diskbänken och tittar på mig..Och så kom på att jag har ett par ägg i kylen som jag nog borde förbruka snarast. Då slog det mig, bananmuffins! Det måste jag testa! Så nu sitter jag här och vilar min stackars arm. Någon elvisp har jag ju inte :)

Nu ska jag på ett igen, hoppas smetjäkeln blir klar snart..





Förstår ni vad jag menar?


Gissa min frukost..


=)


Lite medvind hade inte skadat..

Åh, vad jag känner att allt är hopplöst nu! Bara motgångar...hela tiden. Inte nog med att man är en arbetslös jävel utan pengar, man ska ha stenar i magen också(!) Förbaskat! Där ska det minsann inte sluta..Nej, nu ska ryggafan börja göra ont igen också. Blir ju inte förvånad om det blir ett diskbråck av det hela.


Fan, känner mig som en riktig gnällspik. Men jag brukar faktiskt inte klaga och nu tycker jag nog att jag har all rätt att göra det. Men nu så här inför juletider vill man ju köpa julklappar (nej mamma, jag vet att jag inte behöver det men jag VILL så väldigt gärna) och bara mysa med de man älskar. Inte sitta på dass och fundera över hur man får dassrullen att vara så länge som möjligt osv

Nähepp, nu ska jag gå och spola ner mig i toan så jag hamnar på reningsverket och sen ska jag simma runt bland alla bajskorvar där. Vi hörs!



Tidsfördrift..

För att fördriva tiden en aning denna torsdagskväll samlade på mig lite kul information om gallsten..


  • Riskfaktorer; graviditet, ålder, övervikt, kön och viss ärftlighet.
  • Koliksmärtor
  • Gallblåsan är en slags reservbehållare för gallan. Här kan stenar bildas av olika anledningar.
  • Kan tas bort via titthålsoperation, vilket inte är lika omfattande som en "vanlig" operation.
  • Smärtor utlöses ofta av fet mat, äpple eller morot.


              Här inne bor mina stenar. 




Bla bla bla bla...Nu ska jag kolla på "Mammas pojkar" =)



Tripp till Varberg

Tja! Är hemma i Skedala. Har varit i Varberg med Mamma och Martin idag men vad vi gjort där är minsann en liten hemlis ;)

Badrumsskåp/ hylla

Nästa gång jag är på Ikea så står ett badrumsskåp högt upp på önskelistan. Ett mycket välbehövligt sådant vill jag lova med tanke på hur rörigt jag har bland alla mina grejer just nu :)


FREDEN, 1195:-
Detta blev helt klart favoriten. Tycker mycket om stilrena möbler och detta skåpet vill väldigt gärna bo i mitt badrum. Bra med skåpet där, så man kan gömma undan skithusrullarna där inne! Dock var det lite i dyraste laget och möjligen aningens för stort för mitt lilla badrum.



 




LILLÅNGEN, 995:-
Ett annat alternativ är detta högskåp. Hade ett liknande när jag bodde i min förra lägenhet och trivdes bra med det. Enkelt, snyggt, praktiskt..skit bra!



 

 






RÖNNSKÄR, 299:-
Budget! Billigt och ja..ganska så snyggt faktiskt. Dyrast behöver faktiskt inte alltid innebära snyggast :)











091111

Jag hoppas allt kommer bli bra..


JA, NEJ, JA, NEJ....?


A la Stone

Heeej allihopa! Tänkte bara meddela att jag och mina stenar mår bra. Vi bråkade lite i helgen och det slutade med att jag blev sängliggandes, därav ingen uppdatering. Men jag har nu pratat lite med dom, så vi är nu sams igen och stenarna sa att dom kanske t om kan tänkas flytta. Så vi hoppas på detta.

Återkommer med mer information imorgon.




Fundering..


Kan man sträcka ögat?



Morgonstund har guld i mun..






Time for bed

Oj, va klockan rusade iväg..Fick några nya heroes-avsnitt av Diana, så nu har jag legat här och myst framför 3 avsnitt. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa något kapitel i min nylånade bok, En shopaholic i NEW YORK, som jag lånat av bästaste Debbie! 

Sov gott!


                                                    ~ 8 dagar kvar! ~




Ullareds premiär

Ikväll klockan 20.00 sitter jag bänkad framför tv:n hemma hos Diana som bjudit hem mig på kvällsmat, hihi =) Självklart ska vi kolla in den nya serien på 5:an, Ullared.


Missa inte det alla G-kås fans! ^^

 


RSS 2.0