2010 på ingång!

Snart är det Nyår, 2010 är på ingång och jag hoppas att det kommande året blir ett riktigt bra år! Jag köpte mig faktiskt en Bingolott förra veckan, dagen innan julafton, och vann en ny..En miljon Bingolott..Det ni! ;) Haha. Så imorgon tänkte jag kamma hem några miljoner så att det blir en riiiktig kanon start på året :)


Det går bra på jobbet (tror jag) :) Det känns i alla fall helt underbart att ha ett jobb igen. Jag börjar inte gå på schema förrens den 12:e januari och därefter jobbar jag 80% Det är vääldigt långa pass, man jobbar cirka 12 timmar åt gången. Det innebär att man har ett par lediga dagar, vilket är super skönt! Man blir ganska trött efter de där långa passen. Särskilt jag som inte är "van" vid att jobba. Hihi. Blir en liten matbit när man kommer hem, ut med Wilma och sen dyker man ner i sängen och somnar som en stock..

På tal om sömn..
Hörs vi inte innan Nyår så önskar jag er ett riktigt gott nytt år! ♥




GOD JUL

Ville bara önska er en riktigt God Jul!


Lycklig!

Ja..Trodde ju inte det kunde bli bättre där i söndags men det kunde det! Jag fick jobbet där jag gick på sk. inskolning :) Så nu behöver jag inte bekymra mig, allt löste sig till slut :)




4:e advent

Hej gott folk! Idag är det 4:e advent, snön vräker ner och ikväll blir det lite julemys hemma hos päronen :) Men först ska jag iväg och jobba en sväng..

Nu måste jag kila! Ha en mysig advent! ♥


Argis

Ibland måste man få ut sin ilska! Så nu skriver jag här! Vissa människor tror dom kan behandla andra hur som helst, provocera och uppföra sig på ett allmänt taskigt sätt. Visst sådana människor är man väl medveten om att det finns. Men man blir grymt besviken när man upptäcker att man har en nära relation till just en sådan, osv :'(

Ibland rinner det faktiskt över även för mig..




Knivigt..

..Mitt "extra" jobb och jobbet där jag provjobbar krockar med varandra och jag vet inte hur jag ska få ihop det..

                                                                 *
D
är jag provjobbar går jag på en sk. inskolning och gudarna vet när den inskolningen är klar. Som jag har förstått det så är det som så att när denna inskolning är färdig får man reda på om man får jobbet eller inte. Dvs om man är lämplig/passar för yrket.

                                                                 *
På mitt "extra" jobb vill de gärna veta hur tillgänglig jag kommer att vara framöver. Det är sagt varannan lördag men de vill gärna ha någon som kan hoppa in i fall att någon blir sjuk osv. Chefen på mitt "extra" jobb ringde innan och frågade mig om jag hade fått något besked, vilket jag inte har. Han tyckte att det va bäst om vi avvaktade med upplärningen där medans jag fick besked från det andra stället..Vilket jag helt och hållet kan förstå. Det jobbigaste är bara att det verkar som att det kan ta ett bra tag innan jag får reda på vilket det blir. Tänk så slutar det hela med att jag står helt utan jobb..igen..Suck!

Tokigt va..
Förstår inte hur jag alltid lyckas hamna i såna här kniviga situationer?



Ajsing bajsing!

Åhh va armen värker, hihi. Fick mig ena jävla spruta i armen idag. Va ju så illa tvungen nu när jag jobbar bland människor som lätt blir sjuka. Så det va bara att pallra sig bort till vårdscentralen, spruträdd som man är. Men inte va det något att vara orolig för, det kändes ju knappt :) Nu känns det dock som om någon tappat en tegelsten på armen. Men men :) Det får jag leva med, nu kan man lägga det på hyllan iaf, skönt!

God Natt



091214

God afton :)

Kanske, kanske, kanske...att jag nu äntligen har fått ett jobb! Jag ska provjobba lite nu i veckan och jag hoppas något så innerligt.. Vill verkligen ha det!

Nu ska jag käka! Ha det bra, vi hörs!




091207

Hallå alla kottar! :) Datorn där hemma fungerar fortfarande inte, så passar på & skriver en rad eller två nu när jag har tillgång till en :)

Jag har faktiskt varit på anställningsintervju idag..har inte en aning om hur det gick men jag hoppas såklart att det gick bra. Varje gång jag går på en anställningsintervju hoppas jag innerligt att de inte ska fråga varför jag slutade på Sannarpsbadet. Det brukar oftast leda till att jag måste berätta om mitt diskbråck som jag hade förra året och då tittar de på en precis som man inte är duglig längre. Så var det idag. Så då får man förklara att man är helt återställd och blablabla.. Men vi får se, får hålla tummarna :)

Faktum är att jag faktiskt ska provjobba på ett annat ställe nu på torsdag, ska bli grymt kul. Hoppas bara det går bra för mig så jag inte gör bort mig, hihi..Har turen vänt för Sara nu kanske? Hoppas det :)


RSS 2.0