Finbesök på Linehed!

Japp! Idag har jag minsann haft finbesök. Jag bjöd över min kära mormor och farmor på lite fika. De ville komma hit och se hur jag har det här. mysigt det va, vi satt runt min lilla köksbord och mumsade på en massa gott. Bl a kladdkaka som jag vevat ihop. Yum! Niklas knatade hit efter skolan så han fick också vara med på kafferepet =) Sen kom även pappa förbi en sväng!

Så idag har jag haft fullt upp med andra ord! Wilma som blev lika lycklig varje gång det kom någon, ligger nu på schäslongen helt utslagen, haha! (där hon egentligen inte får vara(!) ) Rackarn!



 

Och därmed va ugnen invigd! 


 


Kolla vad..

jag fick utav min granne(!) Det är minsann inte varje dag man blir bjuden på bullar (:



Så himla fint av henne. Det värmde <3 Det kommer jag leva läänge på. Tack snälla!


Just nu..


Pannkakor!!





Expedit II


Nu står hyllh*lvetet på plats! =) Kommer antagligen finnas tjusiga korgar där på hyllorna sen. Men det får blir ett framtida projekt..




Expedit


Det här kan väl inte vara så svårt tänkte jag..




 Men OJ, där fick jag! (:
Nästa gång jag ska skruva ihop något ska jag minsann läsa HELA beskrivningen innan jag börjar!!


Guess what!?

Nu. Är. Jag. Trött

Definitivt årets längsta dag har det varit idag. Jag har varit igång precis heela dan. Jag har städat, jag har handlat, jag har monterat lampor m.m, jag har sprungit upp och ner i trappan 511 gånger (ner i den otäcka källaren) för att ställa ner en massa bröten i mitt lilla förråd. Sen må ni tro..så lånade jag pappas borrmaskin för att få upp mina sänglampor. Haha, och fy satan va jag borrade. Åh vilket jääklar liv det va på den där borren! Men nu sitter lamporna på väggen iaf. Jag är då inte så pjåkig ibland (:

Shit, ögonen håller på att gå i kors här. Bäst att dyka ner i sängen!


 

 


God Morgon!

*Gääsp* Okeej..Hej på er! Klockan är inte ens 9 och jag är uppe. Detta är alltså ungefär 5 timmar tidigare än vad jag vanligtvis brukar gå upp, hehe. Som man brukar säga..Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för Sara.

Ska se om man kan få liv i Wilma, hon ligger fortfarande och sover, den lilla fisen. Tänkte minsann gå ut en sväng så här på morgonkvisten. Kan ju va lite mysigt.


Vi hörs senare!

 

 


090922

Heejj! Oj, va trött man blir av att gå på Ikea. Jag hittade i varje fall vad jag skulle och lite till dessutom men risken är ju ganska stor att det slinker ner en och annan pryl som inte står på köplistan när man besöker roliga affärer. Eller håller ni inte med? ;) Så imorgon ska det monteras hej vilt, hur det nu ska gå..

Nu ska jag fortsätta prata med ♥

God natt!


Ikea, here I come

Nu sticker jag till Ikea. Hörs kanske sen!


Söndag eller måndag?

TJA! Haft en bra helg? Jag va ute på äventyr i lördes och känner mig fortfarande inte helt återställd (: Alldeles seg och dan. Börjar man bli gammal kanske(?) Men kul, ja fy fasen det hade jag!

Imorgon bär det av till IKEA. Äntligen! Åker dit med brorsan efter att han slutat skolan. Ska bli dhöö kul! Måste sätta ett datum för inflyttningsfest snart med, yeey. Ska bli så kul.

Idag har ju inte hänt allt för mycket. Har hela dagen gått och trott att det va söndag idag. Ända fram tills för en liten stund sedan, då jag började bli lite tveksam. För det kan ju faktiskt vara måndag också. Eller? Ehm..Jag får nog ta och fråga mamma sen, hehe. 
  
Nu ska jag iaf göra mig lite te och fixa några digestive, sen bädda ner mig i sängen och kolla på Slumdog millionaire. Det sägs att den ska vara gaanska så bra =)


Ha nu en trevlig kväll gott folk! Slänger in en bild nu när jag ändå är i farten =)

Jag i lördes, med hatten på sniskan och gröna påsen tillgänglig.



Snygga kuddar..

..från JYSK. Två för 75:- tror jag att det var. Finns i olika färger. Jag körde på två lila, i olika nyans och en mossgrön. Blev riktigt fräsigt!




gaderF <---

Hej på er! Fredag igen. Hjälp jag tycker bara det är fredag nu för tiden. Bra är väl det. Kanske. Får ju nästan lite fredagsångest. Helgen går ju så fort.

Idag har jag i alla fall gjort nåågra goda gärningar. Har städat och fejat hemma hos mamma och pappa. Så stor del av dagen har jag ägnat mig åt att jaga dammråttor. Stoora dammråttor, hehe.

Imorgon ska jag iväg på lite festligheter! Ska bli så kul. Ska hem till Dex bror som bor en bit ut på vischen. Blir en hel del kändisar som ska dit så det blir tjeckt! Dessutom så följer även Linda (my cus) med så det blir nog en hel galen kväll. Brukar det bli när vi två är i farten (:   



Nu ska jag käka en sojakorv!


Hej då!




Vill ha..

Denna hylla som kommer från Ikea. Den heter Expedit och kostar 599:- Kan användas både liggandes och stående. Perfekto!





Smygtitt =)

Hej och godkväll! ♥ Här kommer en liten hälsning från mig...i min nya lägenhet(!) =) Sitter i soffan och myser och har precis kollat på idol.. Ska alldeles strax köra hem till mamma & pappa igen, har ju ingen mat här än, höhö. 

Här kommer en liten smygtitt för er som är nyfikna =) Ska bli så himla kul att få ta hem er mina kära vänner på inflyttningsfest sen. 

                                                           

 
              Kök: Före                                                             Efter
 
               Vardagsrum: Före                                                  Efter




Vad tycker ni nu då? Själv är jag jätte nöjd. Nu är jag hemma ♥


Nu ska jag kila vidare! Ha en trevlig kväll hörrni!



 


090912

Skulle precis ta och sätta mig och kolla lite heros men så läste jag något som gjorde mig en smula ledsen. Nu sitter jag här och känner mig ensam. Ähh, lite heroes gör susen!

Ha en trevlig lördag!

/S


Rubrik rubrik rubrik

Hej alla mina 4 läsare! =) Hur har ni det denna fredagkväll? Är ni kanske ute och festar till det lite ikväll? Festa till det lite för mig med i sånna fall =) Själv sitter jag hemma och tar det lugnt, har roat mig med att sy och strykt gardiner hela kvällen men nu ska jag allt sätta mig och kolla på heroes.

Vet ni vart jag va igår? Jo, på G-kås! Körde dit i min gamla bil och sen gick jag där och strosade i flera timmar..underbart.. I love G-kås, haha! Hittade massa fint till min lägenhet bla en tjusig lampa som tog mig hela 2 timmar att montera. Men det var det värt, den är såå fin min lilla lampa =)


Imorgon är det lördag och jag har inte mycket planerat. Ska bort till min lägenhet och sätta upp gardiner m.m. Nu ni, är det inte alls mycket kvar som ska fixas! Härligt!


Ha en trevlig fredag!

Nära döden?..

Nej riktigt så illa var det inte även om det kändes så..Kommer ni ihåg att jag berättat om magsmärtor som jag haft tidigare? Igår, precis innan idol började kände jag hur det började trycka i mellangärdet. Jag gick och la mig i min säng och trodde ärligt talat att jag skulle dö. En timme senare orkade jag inte mer och mamma fick ringa ambulansen. Huh, stackars mig. Jag råkar alltid ut för de mest underliga saker.

Väl inne på sjukhuset hade smärtan lagt sig och jag kunde i alla fall andas normalt igen. Läkaren konstaterade att jag har magkatarr. Fick en äcklig sörja som jag skulle dricka och ska hämta ut medicin idag. Nästa vecka ska jag till min husläkare och be dem göra en ordentlig undersökning. Fy fan för magkatarr..


Haha! Förresten..Jämte mig så låg den en liten tant. När hon kom in så skulle ambulanspersonalen lägga över henne på en annan säng och rätt som det va so feees hon.
AhH!, ni kan ju tänka er mig, som ligger där på andra sidan draperiet. Jag tyckte det va jätte roligt..Jag med min prutt och bajs humor =)





Idol 2009

Jag var säkert inte ensam om att kolla in årets första avsnitt av Idol. Alltid lika sköj att kolla på tycker jag. Om man skulle våga sig dit själv någon gång kanske, eller vad säger ni? =) Hualigen, usch nej. Det hade jag aldrig vågat. Tycker dem är modiga som vågar.  

Jag har gått och blivit superförkyld och har vart det nu i ett par dagar men tror dock att det börjar ge sig nu, skönt! Så någon svininfluensa har jag INTE, vem det nu va som sa det, haha! Va hemma hos Dex igår och fick lite nya heroes avsnitt så nu är det bara till att bädda ner sig i sängen och se till att bli frisk. Men först ska jag göra mig lite te =) 


God Natt!




Stackars hund..

Jag störde mig något så fruktansvärt på detta klippet att jag var tvungen att visa er. Läser ni bloggar så vet ni säkert vem Laila är. Har läst hennes blogg ett par gånger, tycker att hon har en kul blogg osv. Men när jag kollade på detta klippet (nedan) blev jag så ledsen, tyckte så synd om hennes stackars hund Agnes.

Tycker ni det är rätt att slå hundar för uppfostrans skull? Absolut måste man markera när hunden gör fel men att slå hunden tycker jag är så himla fel särskilt om man hetsat hunden till att få vara med och leka. Det finns andra alternativ.




Lägg märke till hur lång tid det tar innan hon slår till hunden. Stackarn förstår ju ingenting.

Ta nu hand om er själva och era fyrbenta vänner ♥


Tack och hej



Nattblogg

Sitter och glor på Ikeas hemsida, har inget bättre för mig..Drömmer mig bort en smula när jag tittar på alla skojjiga inredningstips =) Helt normalt en lördagnatt eller?


My first night..

in the lägenhet =) Sov som en stock i min stora sköna säng.  Imorgon ska jag dit och måla hallen, sen är allting nästan färdigt =D

Var hemma hos Cissi igårkväll..
Himla mysigt. Ostbricka, vin och gott sällskap är aldrig fel. Sen körde Paulina in oss till stan..med Emelie i bagaget. Fick ju inte plats alla inne i bilen, så då hoppade Emelie in och la sig där bak, haha! Jag tog en enda bild igår och det var på Emelie när hon låg där i bagaget =) Lite kul! Tack för att du körde oss Paulina, jätte snällt =)

Vad händer annars idag? Kommer det något bra på tvn kanske? Har ju kollat färdigt på alla mina heroes avsnitt nu, så får ta och prata med Dex..Är jag snäll kanske jag kan få några nya säsonger =)
Nu ska jag i alla fall ta och äta lite, sen bädda ner mig i soffan och hoppas att det kommer något bra på tvn!


Diten e mire! =)

140 miljoner, JA tack!

Huh, jag mår illa..Festade till det lite med godis innan men det blev nog kanske lite för mycket ^^

Förresten..Vad skulle ni gjort om ni vann 140 miljoner!? Sitter och pratar med en kompis på msn som sa att drömvinsten (om man spelar på hästar) just nu är 140 miljoner kr. Helt sjukt mycket pengar. Va fan skulle man göra med alla dem pengarna? Men om man skulle drömma sig bort lite..Jag hade:


Betalat tillbaka det som jag är skyldig ♥ Styrt upp mina föräldrars ekonomi ♥ Satt undan massa pengar på banken ♥ Överraskat folk ♥ Skämt bort mina nära & kära ♥ Köpt en ny bil (förlåt Bettan) ♥ Fixat iordning min lägenhet (eller iofs, hade kanske rent av köpt ett hus vid havet som jag alltid dröm om) ♥ Rest runt i världen

Denna listan skulle nog kunna bli hur lång som helst. Tänk vad många dörrar som öppnas om man har pengar. 
 

Nää, vad säger ni. Ska vi spela på hästar? =)








I Need a job..

Hejsan Bloggen! Sitter här med ett gäng räkningar som jag måste betala idag *suck*  Inte allt för roligt, blir inte mycket kvar i börsen sen inte. Jag som så gärna vill fixa klart i min lägenhet =(

Ska för övrigt bort till lägenheten sen och fixa med det som kan fixas =) Vad gör ni idag då?

/S



Förresten..

Aprå på film..Har ni sett Yes man med Jim Carrey? Har ni inte gjort det, tycker jag verkligen att ni borde se den =) Verkligen sjukt kul film ;D

Kolla in trailern här:





Höstmys

Idag är det den 2:e september och hösten är på väg med stormsteg. Jag är inte så jätte förtjust i denna årstid, tycker mest att det är mörkt, kallt och eländigt. MEN det finns fördelar med allt! En stor fördel med just denna årstid heter
ä p p l e n och vad passar inte bättre än...




Äppelpaj!! =) Nu ska jag plocka ut den och sätta på en riktigt bra film och bara myyyysa =)


Kram på er!



Uuärk!

Usch va grodor är äckliga! Hatar att dem skuttar runt på vägen när det har regnat. Tänk om man skulle trampa på en jäkel som fastnar under dojjan liksom...





Hejdå!

Hej alla söta!
Inte många timmar sedan jag kom hem från Skåneland. Om ni läste förra inlägget så vet ni att jag och Fidde skulle ner dit och hämta en bil. Bilen var "Kushis" familjs bil och Fidde fick därför bilen till ett riktigt bra pris. Hade han tur Fiddefilur =) Jag stannade kvar hos dem tills idag och visst jag måste säga att det känns väldigt tomt när inte "Kushis" är där med oss men det känns ändå som jag är närmare honom när jag är med hans familj ♥ Men nu åker dem också iväg och jag får inte träffa dem heller på väldigt väldigt länge. Usch så trist det känns =(

Men jag får försöka tänka positivt..Nu kan dem i alla fall vara tillsammans hela familjen igen ♥






Trevlig resa!




RSS 2.0