Sista inlägget ut...

innan jag pyser till Turkiet och snacka om att jag är uppe i varv nu alltså! Haha.Kom ut ur duschen för en stund sedan så nu sitter jag och fixar mina naglar så de blir lite semester fina =) Mina kära morbröder kommer och hämtar oss klockan 3 i natt och kör oss då till Landvettern där flyget sedan går vid 7. Snälla dem är! ♥ Ska försöka få mig lite sömn innan dess men blir nog inte så lätt =)

Tänkte passa på att önska er som läser (även om ni inte är särkilt många) hihi, en riktigt trevlig vecka!
Så hörs vi när jag kommer hem och lägger då upp bilder från resan!
Ha det så fint!


Kramar ♥


Måndag

Måndag, måndag, måndag...Tycker måndagar är rätt tjatiga faktiskt, känns liksom segt och jobbigt och en väldans lång tid kvar till nästa helg =) Har inte särskilt mycket att skriva om idag eftersom jag mest tagit det lugnt och laddat upp inför morgondagen, weeeii. 

Jag var inne en runda i stan med min lilla syster tidigare idag och fixade det sista inför resan. Letade bl a efter en bikini till henne, vilket verkligen inte var det lättaste vill jag lova, tihi ♥ Roligt va det i alla fall och hittade till slut en jätte söt en! Själv så hittade jag ett himla tjusigt linne på Gina Tricot som helt klart får följa med i resväskan imorgon =)


Nu blir det lite te för min del! Vi hörs imorgon!

Ha´t fiiint!


Packat & klart!

Ja..Då var man äntligen färdig med den himla packningen. Skönt, då kan man släppa det! Gjorde även min beställning på taxfreen och där fick det bli en efterlängtad parfym, Dolce & Gabbana (light blue) Tycker att den är sjuukt god =)



 





Även Wilma var med på ett litet hörn när jag packade. Hon satt länge och funderade över vad det var som hade hänt när hon fick på sig ett par solglasögon. När hon kom på att hon inte gillade dem, åkte dem fort av igen. Sötaste ♥



 




Nu är det läggdags..

God natt!

Resultatet

Tror ni inte att pappa den lilla filuren satt och tittade på tv sen när jag gick ut där ute! Så sa åt honom att han faktiskt fick gå och lägga sig igen vilket han gjorde så snällt, mehehe. Sen väckte jag och mamma resten av familjen och så sjöng vi och pappa han blev så glad så =)

Visst blev det fint! =)


  




Vad händer annars idag? Jag måste fortsätta packa så jag blir färdig nån jäkla gång! Hiimla jobbigt det där med packning tycker jag. Vad man ska packa ner,  hur mycket av varje och räcker det man packar ner? Äsch va fasen! Som en vän sa "det är lyxproblem det där" =) Blir nog bra..

Nu ska jag iväg och posta brev. 


Ha en trevlig dag!

Pappas födelsedag!

Vääldans vad jag är uppe tidigt idag! Smyger omkring här hemma för att inte väcka pappa som fyller 45 idag. Blir svårt med tanke på att han brukar vara uppe rätt tidigt och hamra och ha sig, haha.
Tänkte i alla fall ta och göra iordning frukost till honom nu och under tiden som kaffet blir klart, så ska jag försöka få liv i de andra. Ska bli intressant blir nog en del sura miner till en början om jag känner de små blåbären rätt! =)

Ska hämta vovvarna på pensionatet vid 11. Hoppas det har gått bra för dem! Jäklar vad jag har saknat Wilma, särskilt igår när jag skulle sova. Ska bli såå härligt att träffa henne igen, min lilla bäver. För er som undrar så har jag typ 100 olika smeknamn på Wilma. Kärt barn har många namn antar jag.


Nu ska jag fixa vidare..

Ha det fint!




Ett stort Grattis på födelsedagen älskade lilla pappa ♥



Myskväll

Sitter och kollar filmen på 4:an med lillbrorsan, Phone Booth heter den. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den än, jag  missade ju början så vi får la se om det är något att hänga i granen.

Lilleman följde med mig och handlade innan. Han blir alltid så glad när man säger att det kommer nån film på tv. Kan vi inte titta på den då, säger han. Därför ville han följa med och köpa lite läsk och gottis som han kunde ha nu till filmen. Så nu har vi lite myskväll jag och han =) Hiimla mysigt!

Nu kom han inspringandes här, haha.
- NU BÖRJAR DEN!
 

Ha en trevlig kväll hörrni!

Kram Sara

Fönsterputsning avklarad

Sådär! Fönsterputsningen var härmed avklarad efter en j*vla massa putsande =) Var lite svårt att se all skit för solen bländade ju något så in i vassen, så lite ränder här och där blev det men blev väldans fint ändå tycker jag, tihi. Pappa erbjöd sig att ta utsidan, vilket var väldans bra, annars hade jag nog inte varit färdig än.

Nu ska jag ta och åka iväg och köpa lite blommor och godis till min älskade lilla pappa som fyller år imorgon! Värsta godis monstret är han min lilla pappa ♥


Ha det fint!


Härliga lördag!

Hiiimla härligt väder idag, riktigt varmt ute minsann! Har städat färdigt mitt rum nu så bestämde mig för att ta en liten paus innan jag fortsätter där ute. Suck! Lovade mamma att putsa fönsterna, så man får la offra nån timme där. Vad gör man? De andra små rumpnissarna här hemma gör ju inte särskilt mycket =)

Råkade ut för en liten olycka igår ja typiskt nog. Sparkade boll med Wilma och av misstag när vi båda jagade bollen fick jag hennes stora huggtand på min cp knöl, på foten. FY FAN va ont det gjorde! Satt med is hur länge som helst men är fortfarande svullet och dant. Värsta blodblåsan blev det. Iiihhh, läskigt! Ska man ta sönder den eller vad ska man göra, huuh, jag har inte en aning.

Jahopp, tomt är det här hemma nu. Var och lämnade Wilma och den gamle på pensionatet innan. De ska vara där över natten för att skolas in, hihi, gulligt! Låter som om man pratar om små dagisbarn. Saknar dem redan! Hämtar dem vid 11imorgon igen men på tisdag lämnar vi dem där i en heeel vecka! Hur ska jag klara mig utan min Wilmer så länge ♥


Nu gott folk blir det fönsterputsning!
Hej Svejs!


Huvudvärk!

Hej Bloggen!

Har värsta ont i huvudet idag, så just nu ligger jag bara rakt upp och ner i min säng och försöker få bort den himla huvudvärken. Åker till Turkiet nästa vecka och blir så himla glad när jag tänker på det. Känns lite overkligt att vi åker så snart,  det är ju bara 5 dagar kvar nu! Wohoo! Så till helgen blir det packning och städning som gäller. 

Nu..Tillbaka till vilandet =)


Kram på er 


Onsdag

Jag kom hem för inte så länge sedan så jag har precis fått i mig lite mat och sitter nu här, helt slut framför min lilla dator. Det märks ju verkligen att man inte är van att jobba! Haha. Tog mig lite sovmorgon (idag med) men vaknade av att mobilen ringde, det var från "jobbet" De undrade om jag kunde komma om en halvtimma dvs 3 timmar tidigare än vad vi hade sagt. Eehh, där satt jag rakt upp och ner i min säng helt nyvaken men sa till slut att jag kunde komma vid 2, någon måtta får det ju faktiskt vara =) Så någon stängning blev det inte för min del idag men jag och en tjej som jobbar där hade lite kaffe "skola" och gick igenom alla kaffesorter. Förhoppningsvis så fastnade några stycken men som ni säkert vet så finns det ju en väldans massa olika kaffe och kaffedrinkar, så det finns ju verkligen att lära sig om man säger så. Mamma var inne som hastigast för att spana in mig och för att se hur jag hade det, ploppade upp från ingenstans med värsta leendet över hela ansiktet och vi bytte några ord. Sedan försvann hon lika kvickt igen. Haha, hon är för go!

Fick värsta rycket i natt! Jag kunde inte sova och klockan var väl runt 1 kanske. Gick förbi köket och såg värsta berget med disk så jag ställde mig och började diska. En timme senare var jag färdig i köket, då jag hade diskat, putsat och fixat en massa. Ganska bra faktiskt, somnade som en stock sen!


Vad händer annars ikväll? Klockan är ju redan 9 men ska allt kika om det inte kommer någon bra film eller så..
Vi hörs!

Take care! ♥


TIPS!

Det är säkerligen inte bara jag som varit på jakt efter en bra concealer som verkligen fungerar. Men efter en sminkning på Make up Store fastnade jag för en som heter Cover all Mix och nu är jag som beroende av denna =)


Så här skulle man göra för att få fram bästa resultat:

♥ För att täcka röda partier (som te x runt näsan eller andra blemmor) så använder man den gula. Den beiga ska man tydligen blanda tillsammans med den gula för att få fram en så lik din egna hudton som möjligt.

♥ Vill du neutralisera de blå partien under ögonen använder du den rosa/röda och även här kan man blanda med den beiga för ett bättre, mer natuturligt intryck.

♥ Den beiga kunde man också använda som highlighter. Så jag provade och la lite grann precis under ögonbrynet. Funkade fint! =) 








 
 Cover All Mix, från Make Up Store, 255 kr                       
 






Pollenallergi

Hejsan! Hur har ni haft det idag? Jag har inte alls gjort särskilt mycket idag och har därför inte heller haft så mycket att skriva om. Sitter och läser lite om pollenallergi eftersom jag känner hur det börjar klia lite i ögonen. Halland är tydligen en utav delarna i landet där pollenallergin börjar väldigt tidigt. Redan i slutet av januari började pollensäsongen men jag har ondast av den när björkarna börjar slå ut, dvs lite senare på våren. Himla jobbigt är det. Har fått allergin nu på senare år. Visste ni förresten att pollenallergi är medfödd och ärftlig? Dyker oftas upp i skolålder för att sedan följa med en i resten av livet. Fy tusan! Tur att det finns medicin! Har du också ont av pollenallergi kanske? Vissa har ju mer ont av det än andra. Lider verkligen med er som har extrem allergi och knappt kan gå ut..

Nu ska jag ta och gå ut med Wilma som står här och ser kissenödig ut, sedan blir det en antagligen en kopp te framför tv:n =) Ha en trevlig kväll!




Varför?

Jag kom just in, det var riktigt skönt väder ute nu..Tänkte en del på Dig och undrade lite hur du har det där borta, om man någonsin kommer att får träffa dig igen eller om det är lika bra att lägga ner dem tankarna. Måste säga att det svider lite i bröstet när jag tänker att det faktiskt kanske är så att vi aldrig mer kommer att ses. Varför ska jag alltid ha sådan himla otur? Är det meningen att jag ska vara ensam?
Usch ja, ett sådant dilemma! Ska gosa lite med Wilma, himla tur att jag har henne!

God Natt!


Jädra system!

Hej hopp! Hoppas att ni har haft en riktigt trevlig Påsk med en massa god mat, Påskägg och allt som hör Påsken till! =) Själv har jag haft en riktigt mysig Påsk och har firat med både vänner och familj. På självaste Påskafton var mormor och farmor på besök och det bjöds på en massa mumsigt här hemma. Efter maten var det ju givetvis dags att leta Påskägg som mamma hade gömt, haha! Hon är ju för söt. 
Senare på kvällen var det lite fest hemma hos en vän, Ida. Fy fasen vad roligt jag hade! Anna, min lilla vän från Norge var hemma nu över Påsken, så hon var också där. Vi sjöng, dansade och hade oss =)

Sedan hade jag ju min första jobb-dag idag! Oj vad ont jag hade i benen när jag kom hem, haha! Det gick jätte bra, han tyckte att jag lärde mig väldigt fort, så det kändes verkligen jätte bra. Jag ska dit på onsdag igen för att prova på att jobba eftermiddag/ stängning. Idag jobbade jag från ca 11.30 till 17.00 och lärde mig kassan, disken och de enklare sakerna. På onsdag blir det då som sagt stängning som jag får lära mig. Hur man regör maskiner osv.
MEN! Som Tony Irving säger. Något känns lite underligt, jag får nämligen inte betalt nu när jag "provjobbar" Det är ju ändå 2-3 dagar som jag jobbar gratis då och en liten fågel viskade till mig att lönen inte är särskilt bra heller. Så, hur ska man göra? För när jag nu stämplar som 100% arbetslös får jag ut en viss summa men om jag nu tar det här jobbet kommer jag att  få stämpla upp till heltid (vilket man numera bara får göra i 70 dagar) och då kommer det att innebära att jag tjänar mer som arbetslös. Visst är det dumt!? Jädra system alltså! Det är väl ändå bättre att man iaf har något jobb alls än att gå runt och inte göra någonting tycker jag men eftersom man tjänar mer på att vara arbetslös så vet man ju varken ut eller in, jag vill ju jobba. Jag får se hur jag ska göra..

Vad händer annars då? Själv ska jag ta och kolla vad som kommer på tv:n ikväll =) Sen blir det kvällsrundan med Wilmabus! Ha det så bra, skriver kanske ett inlägg senare.


Kramar ♥

Min fina Wilma

  

Här har vi henne, min älskling ♥ (Kolla bilden där hon attackerar hjälmen, haha)

Långfredagen

Hej på Er!

Det gick riktigt bra igår när jag var och pratade jobb, faktiskt så bra att jag ska dit nu på måndag igen och prova på lite grann, kul va!? =) Sedan får vi väl se om jag lyckas få jobbet men det känns bra, har ju lyckats ta mig en bit på vägen iaf.

Igår blev det faktiskt lite utgång också för min del, följde med ett par kompisar på karaoken, på Mårtensson. Jätte kul hade jag. En sån stämmning det var! =) Alla sjöng och var glada! Det ska jag lätt göra om!

Så idag har jag varit lite små sliten och aningens hes efter gårdagen men med tanke på det fina vädret åkte jag och mina bröder ner till stranden med Wilma och gick där ett tag. Oj, vad hon busade! Tänkte visa er lite bilder sen på den lilla spjuvern!


Kramar

Världens bästa Mamma!

Jag har världens bästa Mamma, en så himla fin och omtänksam människa är hon lilla mamma! Jag älskar båda mina föräldrar väldigt mycket och dem har hjälpt mig många gånger här i livet. Dem står mig väldigt nära båda två ♥
Jag och mamma har samma intresse för kläder, skor osv och delar många gånger samma smak, vilket är hur bra som helst! =) Dessa skorna fick jag av henne idag "Använder inte dem så då är det lika bra att du tar dem så det inte blir liggandes", sa hon. Gissa om jag blev glad!?                                     





   

Farväl ♥

Var och skulle lämna in min kamera som hade gått sönder (trodde jag) tidigare idag. Så himla pinsamt! Jag berättade vad som var fel, så tog hon kameran, tog ut mina batteri och satte i nya. Vips så funkade den! Hihi. Eftersom jag fick de  2 batterina förra gången jag lämnade den på lagning så antog jag ju att de va fulladdade. Men icke! Fick hur som helst tillbaka min kamera vilket var himla bra =)

Fick en jätte tråkig nyhet igår. Min kära "vän" ska inte stanna kvar här i Sverige. Så himla tråkigt det känns. Vi gick och fikade och pratade en massa, träffades antagligen för sista gången idag =(
Lite roligare blev det iaf när vi skulle lämna cafét, då mannen som jag pratade med igår angående jobb sa att han gärna skulle vilja träffa mig imorgon, så ska dit en sväng imorgon.


Nu ska jag iväg! Ha det så bra!

Kramar


Småirreterad

Sitter här och är lite småirreterad på min kamera som har gått sönder, igen! Får åka ner med den imorgon. Måste ju ha med den till Turkiet.

Jag var inne i stan innan och lämnade mitt CV på cafét som jag pratade om. Det var ett par före mig så jag ställde mig i kön och i samma stund berättade tjejen i kassan att det var hennes första dag idag. Fan jag kom för sent, dem har redan valt en, tänkte jag. Pratade ändå med han som var personalansvarig och lämnade mitt CV. Han kände faktiskt igen mig, jag brukar ju vara där och fika ibland. Hihi, lite kul =) Vi får se hur det går!

Nu blir det kvällsrunda med Wilma, sedan en kopp te! =)


Hej Svejs!

Jobbsökande

Hejsan, hur står det till idag? Jag känner mig faktiskt bättre idag och hoppas att jag snart är helt frisk! Igår när jag satt och tittade igenom arbetsförmedlingens hemsida så hittade jag värsta jobbet som serveringspersonal på ett utav mina absoluta favorit cafén här i Halmstad. Så jag skickade ju givetvis in en ansökan men ska även inom där en sväng idag tänkte jag. Hoppas det inte är för sent, såg nämligen att annonsen varit ute sedan den 31/3 men vi får se. Håll tummarna för mig! =)

Ska hoppa in i duschen nu..Ha en fin dag!


Lördags

Nu har det varit tyst här i några dagar, anledningen till det är att jag åkte på något mystisk litet virus och har inte alls mått bra. Det började i torsdags förra veckan och trodde ju då inte att jag skulle hinna bli bättre tills på lördagen, då jag skulle ha min fest. Blev lite bättre under fredagen och bestämde mig för att hålla mig till planerna, så 11 st var vi hemma i min lilla lägenhet =) Jag blev så himla glad att så många kunde komma! Nästan alla kom faktiskt nu när jag tänker efter, alla utom en. Jag gick verkligen in för detta, hade sett fram emot att få bjuda hem sina vänner på lite festligheter så länge. Kanske gick in lite väl hårt, då jag kände mig lite yr och hängig senare under kvällen. Blev en kort runda på stan för min del då jag kände att något var galet, antagligen mitt lilla virus som var på ingång igen, så jag blev tvungen att knata hem.
Annars hade jag super trevligt hela kvällen, vi spelade spel, skrattade, drack, åt och pratade en massa. Så det var en lyckad kväll minst sagt måste jag säga. Tack alla för de fina presenterna och för den fina sången, himla mysigt, haha! ♥

Jag mår lite bättre idag men känner ändå att jag får ta det lilla lugna så jag hinner bli helt frisk tills vi åker till Turkiet! Det är ju bara 16 dagar kvar nu! =)
Nu ska jag ta en panodil känner jag, sedan blir det vila, vila åter vila. Kul va!?


Ha en fortsatt trevlig dag, så hörs vi kanske senare!
Kram kram






   

Så här mycket gott fanns det hemma hos mig i lördags =)



Fy tusan..

Ligger här rakt upp och ner i min säng med näsdukar och halstabletter i högsta hugg. Av och på med täcket för att man inte kan bestämma sig för om man fryser eller inte. Ja..Ni vet säkert hur det är.
Åkte in till stan tidigare idag för att fixa lite inför lördag, då det är tänkt att jag ska ha lite födelsedagsfest men får se hur det blir med det nu. Jag hoppas verkligen att jag hinner bli bättre tills dess, det är ju redan torsdag idag men det ska nog ordna sig, får hoppas på det bästa! =) Innan detta hemska lilla virus visade sig travade jag runt på stan och tittade lite i affärer. Hittade en orange liknande klänning inne på H&M med ett axelband, jätte söt speciellt nu till sommaren när man får lite färg. Så den rackaren fick följa med mig hem! =)

Skulle hem till Cissi idag egentligen. Skulle träffas ett par stycken i hennes lägenhet och ha en sk "ljuskväll" där man kunde köpa ljus med en olika tillbehör av en som kom och sålde. Synd att jag missade det, jag gillar ju sånt. Dessutom ville jag ju så gärna se Cissis nya lägenhet men det får bli en annan gång, fick stanna hemma och vila istället.

Hoppas allt är bra med er iaf! Ska ta mig en kopp te nu innan jag kryper ner i sängen, hoppas att den gör susen!
Kram på er!

3 veckor kvar!

Vilket skönt väder det har varit idag! Var ute och gick med Wilma innan och blev riktigt varm fastän jag inte hade någon jacka, bara min "tjockis" tröja =) När jag kom hem gick jag ut och satte jag mig i en solstol och solen värme jätte skönt i ansiktet, fick allt lite färg tror jag minsann..men bara liite. Tittade på de små myrorna som sprang runt och kånkade på en massa grejer, hihi. 

På tala om värme, idag är det exakt 3 veckor dagar kvar tills jag och min familj åker till Turkiet! Jag blir så himla glad när jag tänker på att vi ska dit. Wohooo! Vi har ju aldrig varit på något större äventyr tillsammans med tanke på att vi är så många men nu jäklar! Mamma fyller 50 när vi är där nere så det blir nog en födelsedag hon sent kommer glömma! Undrar om jag kan få pappa att dansa lite turkisk dans för henne, jag menar hon fyller ju faktiskt år! =) Haha, nej det kan jag nog glömma. Alanya heter staden som vi ska till och är tydligen en rätt så populär reseort, någon som har varit där kanske?

Sitter och tittar lite i tax-free katalogen, tänkte man kanske kunde passa på och köpa sig en god parfym men hur ska man kunna bestämma sig för vilken? Det finns ju så många goda =)



 


 

Några godingar!




 

Vi får se vilken det blir, jag har ju ett litet tag kvar på mig att fundera =) Händer annars ikväll? Klockan är ju redan kvart över åtta så för min del får det nog bli lite te och macka sedan kvällspromenad med Wilma.

Ha en fin kväll! Kram Sara

RSS 2.0