21.12

Tjena! Funderar på om man skulle poppa sig en påse popcorn och sätta sig framför tvn kanske. Är dödstrött efter gårdagen som blev riktigt lyckad. Det är ju det jag säger. Impuls utgångar blir alltid bäst! Håller ni inte med? =) Vi hamnade på ett ställe som heter The Corner. Lagom mycket folk, karaoke, dans, billig dricka och sist men inte minst, ett sjuhelsikes trevligt sällskap =)   

Jag och pappa var borta i lägenheten nu ikväll och satte upp gardinstänger och eftersom det kliade så i fingrarna så åkte köksgardinerna upp med en gång. Vilken skillnad det blev, blev genast mycket mysigare. Imorgon så ska jag och Fidde (min lillebror) köra ner till Hässleholm och kolla på en bil till honom. Spännande!


Nu..popcorn! Hej svejs


F r e d a g

God kväll! Fredagkväll och jag sitter framför tvn med lillbrorsan. Vi har bänkat upp med cola och någon ny "popcorn" variant. Kollar just nu på en film som heter The empress. Inte jätte bra film (därav jag skriver) =)

Ska återgå till filmen, vem vet den kan ju faktiskt bli bättre =) Hoppas ni har en mysig fredag ♥


090827

Man gör ju inte allt för mycket om dagarna nu när man varken har jobb eller pengar ^^ Turligt nog så har jag vänner. Så imorgon gott folk ska jag ställa klockan och gå upp redan vid klockan 10, haha. Ska in och träffa Diana och Cissi en stund =)

Sen får vi se vad som väntar..Nu ska jag i alla fall göra mig en kopp te och sätta mig framför tv:n


Ha en mysig kväll allihop!



Soulja boy

Boy you know i miss you
I just wanna kiss you but i
cant right now so baby
kiss me thru the phone I
see you later on




Tänker på Dig ♥


Efter regn kommer solsken

Ibland finns det tillfällen här i livet då ingenting känns lätt. Jag har en sån period nu men som min mamma säger "För att kunna uppskatta de bra stunderna måste man gå igen de dåliga för att veta när de bra stunderna är"  och det var mycket klokt sagt mamma ♥

Allt ordnar sig.. =)


Pengar, alltid ett problem

Fy fan. Sitter med räkningar högt upp över öronen. Till min stora förvåning så är det minus på kontot (för taxin som jag åkte den 20/6 drogs idag) Fan fan fan. Skyldig hit och dit. Jag hatar detta!

Vad ska jag göra? Loppis kanske? Eller varför inte sälja en njure. Shit vad vet jag.


Hoppas ni har det bra i alla fall!


Tankar..

Det värker så i mitt hjärta när jag tänker på att vi inte får ses på väldigt väldigt länge..



Fredagkväll..

och jag är dödstrött! Wilma ligger redan och snarkar i sängen. Har varit en tuff dag för henne idag, stackarn. Hon tycker verkligen inte om att gå till veterinären. När vi kom in på mottagningen tittade hon sig omkring, sen när hon väl fattade att vi var på det där hemska stället sprang hon tillbaka till dörren och började kraffsa "Jag vill åka heeem!" Haha, lilla vän! Men sen gick det bra =)

Pappa och jag har nu målat färdigt i lägenheten och min lila vägg sitter nu på plats. Jätte fint =) Klädhängarprojektet har jag inte alls hunnit med idag, får bli en annan dag.
Nu ska jag ut med Wilma!

Hej Svejs

Kloklippning

Ja, kloklippning är väl inte det roligaste som finns. Det tycker i alla fall inte Wilma. Nu ska vi iväg och få bort dessa och innan dess måste jag köra inom Ica och köpa lite köttbullar =)

Wish me luck! Höhö

FixarSara!

God kväll god kväll =)

Sitter här framför datorn med helt vit prickiga händer.. har nog lyckats få en och annan kladd på mina fötter också =) Jag och pappa har kladdat färg på väggarna hela kvällen och jag måste säga att det blev riktigt bra till slut. Försökte mig först på att måla köket på egen hand *skratt* Men blev ju sådär.. Tur att jag har en händig far! =)

Har rätt många projekt på gång nu, vet inte riktigt vad som flugit i mig. Fixar och donar gör jag. Hittar lite prylar här hemma som blir kanon fina med lite ny färg och en gnutta kärlek =) Imorgon ska jag ge mig på en klädhängare, får se hur det blir. Spännande, höhö.


God natt!



Lägenhet!

Hej vänner =)

Jäkligt kass uppdatering nu på senaste tiden, jag vet. Trist, för jag saknar att skriva av mig men ibland har man helt enkelt inte tid.

Händer rätt mycket omkring mig just nu. Jag fick för inte så länge sedan en lägenhet . Den är verkligen jätte mysig och det ska bli så himla kul att få pyssla och ha sig lite som man själv vill =) Så äntligen blev det min tur och ni anar inte så glad jag är. Funderar på en lila vägg i vardagsrummet. Vad tros om det? För mörkt kanske?

Nu ska jag fortsätta packa ner kläder..Sen ska jag ut med Wilma en sväng tror jag, jätte fint väder ute =)



Tänker på Dig ♥

Sarapakten..

Jag är helt tom på ord. Kan inte sova. Vet inte vad ska säga.

Är jag verkligen hemsk?


RSS 2.0