Sommartider..

hej hej, sommartider...Fy fan va jag älskar sommaren!! =)

Förresten..Filmen (Twilight) va skeeeta bra och shiiit så snygg han är den dära vampyrmannen!! Maj Gaaad! =) Läängtar tills 2 an!




Ibland ska man ha tur!

Vet ni vad!? 

Jag har alltid trott att det finns en mening med allt som händer..och idag förstod jag meningen med mitt jobb, haha! Jag får nämligen hyra gratis filmer nu över sommaren! Mhmhm =) Kan ju behövas, jag har ju halkat efter rätt så rejält med filmkollandet nu på senare tid och finns därför ett par stycken som måste ses..Ibland har man turen på sin sida =)


Ikväll blir det den här!


Imorgon blir det mer jobb för min del, jobbar heeela helgen..Inte jätte roligt, men men =) Får tänka på pengarna..
Nu ska jag fortsätta njuta av fredagen och hoppas att ni gör detsamma!


Kram Sara♥

Ett vykort

Det här med att skicka vykort har ju minskat jätte mycket sedan det blivit allt mer vanligt med att skicka sms istället. Praktiskt och billigt! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Tycker ju givetvis att det är synd men samtidigt uppskattar man vykorten mycket mer när det väl kommer ett. Håller ni inte med?



Tack för kortet Debbie min fina vän!! ♥
Mycket tacksam för inbjudan och ser verkligen fram emot vår kväll, hihi =)






Bilbesiktning..

Tror ni att gamla Bettan gick igenom besiktningen??

Jaa men visst! =)
Hon hänger med i svängarna än så länge min snygga bil. Men lite komiskt var det allt.

För någon vecka sedan ramlade backspegeln ner men jag brydde mig inte särskilt mycket då faktiskt, höhö. Men tänkte att får nog sätta upp den nu när jag ska besiktiga bilen. Så..Skaffade fram dubbelhäftande tejp och tejpade upp lilla spegeln på sin plats. När besiktningsgubben sätter sig i bilen och börjar köra, vad tror ni ramlar ner? Hahaha, så jäkla typiskt. Aningens pinsamt men fy fasen så roligt det såg ut! =)









Idag på jobbet..

Jag skulle som sagt plantera lite blommor idag på jobbet och "Byggare Bob" slängde ur sig en lite tokig kommentar..

Han: -Du får nog sätta på dig dessa "planteringshanskarna"
Jag: -Jasså?
Han: -Jaa, för jorden är nog rätt skitig..


Nähee =)


M Å N D A G

Heeej allesammans! ♥

Jag har inte skrivit här på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat, har varit helt slut nu om dagarna nu när jag börjat jobba igen, hihi =) Mitt jobb är allt lite underligt det och jag har en hel del olika titlar nu för tiden, trädgårdmästare, städare, poolskötare, servitris..Ja..Det var nog alla. Lite av varje kan man nog säga =)

Hur som helst...Hoppas verkligen att ni hade en härlig Midsommar! Jag hade riktigt mysigt. Var som vanligt borta på Bygdegården med familjen och lilla Mommo. Sen blev det god mat och ännu senare på kvällen åkte jag hem till Cissi och hennes familj, myyys =) Kanske lägger upp någon liten bild från kvällen men blir nog inte ikväll..


Nu måste jag ut med Wilma, tror hon är ganska nödig, ligger nämligen här och fjärtar något så in i vassen!
Imorgon blir det mer jobb och då ska jag plantera en massa blommor, yey! =)

Vi hörs!

Bästa helgen på länge..

I lördags vid 8 tiden ringer telefonen, det är Muppson  i andra änden och hon undrar om jag ska med på fest. Ja, för fasen. Röjer undan i lägenheten och fräser hem i 190. In i duschen, på med dressen och kletar på lite smink på en halvtimme (vilket är mycket snabbt för att vara jag) Vi hamnar i en liten lägenhet på typ 20 kvm, haha! Pyttelitet verkligen. Meeen så kul jag hade!

Muppson till Buffy: Kom Buffy, så hoppar vi i sängen..
Buffy: Hahaha


Som avslutning på kvällen ramlar jag omkull inne på Mcdonalds och skvätter ner en stackars tjej med min milkshake. Vet i fasen vad som händer men halkar säkert på en gurka eller nått. Oturligt nog får nog en smäll i skalllen och blir yr, så blir sittandes där på golvet ett tag, haha. Kom undan med en stukad fot i alla fall, haah! Typiskt..Linda och Anders, ni gjorde i alla fall kvällen, tack små blåbär. Blev en riktigt lyckad kväll! Spontanutgångar is the shit =)


Nu ska jag sova, har städat i ungefär 8 timmar i sträck idag på jobbet så jag är ganska så trött nu..Imorgon blir det mer jobb (hoppas jag slipper städa då)

 
God natt ♥


Trist väder- Strålande humör

H e e e j alla underbara! Hoppas allt är bra med er i det trista väder som vi har här idag..Jag är i alla fall på strålande humör! Lägenheten står nu tom (bara städningen kvar) på måndag väntar jobb och senare idag ringer det en tjej ang. visning på en lägenhet! Så ATT det känns bra eller! Yey! =) 

Ett stort stort tack till alla de underbara, hjälpsamma vänner som hjälpt/ hjälper mig med att hitta lägenhet. Ni anar inte vad det betyder. Tack så hemskt mycket! Är jätte tacksam för all hjälp som jag har fått =) 

Ska man göra ikväll då? Lite sugen på utgång men blir nog mys framför tv:n skulle jag tro. Vad ska ni göra?



Första dagen...

Första dagen på mitt nya jobb! Städade en hel del inför öppningen ev. nästa vecka. Blev himla tjusigt! Nu är jag helt slut och känner att ögonen börjar gå i kors här, så bums i säng innan jag däckar här på skrivbordet..

Hoppas ni haft en bra dag! ♥





 

Jaa...




09-06-10

OBS! Förra inlägget skulle egentligen publicerats igår (9:e) var bara det att jag råkade somna istället, haha!


What a day!

Känns himla bra att man äntligen får vara lite aktiv igen för en gång skull, höhö =)

11.30 - Arbetsförmedlingen
11.45-12.40 - Shopaholic
12.45 - Matade fåglarna
14.40 - Läkarbesök
15.10 - Leta flyttlådor
16.00 - Packa, packa, packa
Tappade tidsuppfattning - Åkte hem







Jo sen va det ju det här med flytten..Har äntligen lyckats få ner det mesta i kartongerna och har nu "baaaara" kläder, skor och mina tyger kvar. Med tyger menar jag då givetvis, lakan och sånt men det kunde du säkert lista ut själv =) Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa ner i sängen..


Sov så gott allesammans!



Ett stort Grattis till min kära syster som fyller 16 idag!




Helt färdig..

Puuh! Är helt slut..Det är ju inte klokt vad man samlar på sig grejer, haha! Nu har jag i alla fall packat ner alla glas, tallrikar, kastruller och sånt tråkigt. Ska dit och fortsätta imorgon..Känns ju som att jag är lååångt ifrån färdig. Får göra så mycket som möjligt imorgon med tanke på att jag ska jobba på onsdag och ev. resten av veckan och då hinns det minsann inte med någon packning inte! =)

Nu ska jag nog ta och göra mig iordning för sängen jag..


God Natt på er! ♥

Börjar på onsdag

God eftermiddag allesammans!

"Byggare Bob" ringde imorse...Börjar mitt nya arbete på onsdag! =) Tjoho!
Nu ska jag bege mig iväg och köpa flyttkartonger, sedan blir det till att packa..


Vi hörs!



I´ve got the power..

Dododo di di di...Vänner! Jag fick jobbet! Fy tusan så bra det känns! Nu slipper jag allt det där tramset som arbetsförmedlingen tjabbade om! Gött =) Visserligen "bara" ett sommarjobb. Men ÄNDÅ liksom! =)

Haha, är det inte underligt..När man pratar med någon i telefon får man en bild av hur denna personen ser ut. Jag hade då fått för mig att denna man gick runt i skjorta, jeans...Ungefär som en sån där "dressman" snubbe..typ.. Men ut
ur bilen kliver en liten man med blåa snickarbyxor och rutig skjorta, påminde lite om Byggare Bob (och då menar jag absolut inget illa) Mycket trevlig och framför allt pratglad. Hela 2 ½ timme tog "intervjun" Haha
Börjar antagligen redan nästa vecka..

Grattis till Mig =)




Hur bra är det inte att ha Byggare Bob som chef liksom!



Anst.intervju!

Ska iväg på anställningsintervju! Wish me luck!  =)



Kom och tänka på..

Innan vi åkte till Turkiet gick vi igenom det här med att man inte ska klappa hundarna där nere för att dem kan ha rabies..
Så under ett besök i en utav affärerna där nere pratar min yngsta lillebror lite med en turkisk man. När vi kommer ut från affären torkar han sig i ansiktet och gör en grimas.

-Shit mamma! Har jag fått rabies nu ?

Hahaha, fy vad jag skrattade!


(För att tillägga är inte min bror mer än 13)



Bilder från Turkiet -09






























Tack för en oförglömlig resa ♥



Tankspridd..

Jag kommer ut från min lägenhet, nävarna är fulla av prylar. Går till bilen och börjar lasta in alla grejer. Startar bilen och börjar backa ut från parkeringen. Då hör jag någon som tutar och vänder mig om. Där sitter ett äldre gammalt par i en silvrig bil, de skuttar och har sig och pekar samtidigt på mig! De vevar ner rutan och skriker -Blomman! Blomman! Va då för jävla blomma, tänker jag. Jag har inte kört på någon blomma...Aahh, visst fan! Hahaha




Tänk om jag hade kört iväg med blomman där på taket!



...

Måndag..

Ensam, övergiven, bortglömd, ledsen..Vad är det för fel på mig? ='(


RSS 2.0