Marley & jag

Hemma! Marley & jag var verkligen en sevärd film! Det är absolut en film för hundälskare som jag =) Jennifer Aniston är ju så himla bra, Owen Wilson med för den delen. Som hundägare kände man verkligen igen sig i många av de situationer som uppstod. Te x söndriga kuddar, ylande, sönderbitna möbler men också all all all kärlek de små liven ger oss. En jätte mysig film som gav mig några glada skratt men också en och annan tår fälldes måste jag erkänna, hihi =)

Hade en jätte trevlig kväll för övrigt, jätte god mat och jätte tevligt sällskap! Tack så mycket min kära gamla vän!
Vad har annars hänt ikväll? Jo jag missade ju den rätte för Rosing, för det var väl sista avsnitten nu ikväll? Undrar vem om valde egentligen. Lite nyfiken är man ju allt =) 

Nu ska jag hoppa ner i sängen!
God natt gott folk! Ta hand om er! ♥



                                                                                          
                                                                                                                                                     
                                                    Marley & jag





Biokväll

Har precis gjort mig iordning och ska alldeles strax åka och hämta upp Diana. Hon är ju för söt, hon kunde inte komma till mig i fredags när jag firade min födelsedag så hon sa att hon skulle gottgöra mig genom att ta med mig på bio. Innan det blir det nog även liten mat, på Asian palace. Jag älskar nudlar =) Filmen som vi ska se heter Marley & jag, och handlar tydligen om en busig liten hund. Precis som min Wilma ♥

Nu måste jag åka, skriver en recension senare för de som är intreserade!

Kramar


Helgen

Hoppas ni hade en trevlig helg! Min helg blev inte riktigt som jag hade planerat men hade riktigt trevligt ändå! Jag firade min födelsedag i fredags och hade då bjudit hem några stycken. Tyvärr så fick de flesta förhinder av olika anledningar och jag trodde ett tag att jag skulle få ställa in det hela men tack och lov så kom Cissi och hennes lillasyster Sarah =) Blev verkligen jätte glad att ni kom, tack snälla! ♥ Tack ännu en gång för den roliga presenten, haha. Mitt alldeles egna fis-spray!
Senare på kvällen kom även Linda, min kusin, så fyra stycken var vi som mumsade på godsaker och kollade finalen av Let´s dance. Så himla roligt att Magnus och Annika vann, det förtjänade han verkligen. Laila var också jätte duktig men hon hade ju ett litet försprång, då hon dansat mycket innan har jag hört.
Vem tycker ni var en värdigast vinnare? Laila eller Magnus?

Vad har hänt annars idag? Jag har sökt lite jobb faktiskt, på en dansk hemsida så det tog ett litet tag innan ansökan blev färdig eftersom jag fick sitta och översätta vissa underliga ord men hur som helst så fick jag iväg den och hoppas dem gillar den!

Ha en mysig kväll! Kram Sara


Födelsedag!

Vilken fantastisk dag det har varit idag!
Imorse vid klockan 6 ungefär så traskade hela min familj (dvs mamma, pappa och 4 syskon) in i mitt rum och sjöng Ja må hon leva för mig, hur mysigt som helst och jag verkligen älskar det! Hur gör man egentligen i andra familjer, är det vanligt att man blir uppvaktad i sängen på morgonen? Bara en tanke som slog mig. I min familj har vi gjort det så länge jag kan minnas =) Jag fick paket och ett par jätte vackra rosor av mamma och pappa. I ett utav paketen fick jag som jag länge velat ha, ett body butter med doft av kokos. Det som jag fick kom från The body shop och var helt fantastiskt bra.
Efter min lilla magiska stund somnade jag om och sov till hela klockan ett! Attans! Ja, jag vet. Borde inte sovit så länge men nu blev det så. Kan vara så skönt att sova länge ibland tycker jag. Vem tycker inte det? =)

En jätte underlig sak hände mig idag. Min lillebror sjunger i kör och hade idag en välgörenhetskonsert för Rädda barnen. Jag var på den och i slutet av konserten så säger en kvinna ungefär så här -Det var allt vi hade på schemat  idag men har vi inte ett födelsedagsbarn med oss här idag? Jag vet iaf att vi har ett med oss här. Kom fram Sara, säger hon och jag känner hur nervös jag blir tills en tjej från kören kommer fram. Alla börjar sjunga för henne och när dem kommer till ett fyrfaldigt leve för Sara Nord, hon leve......VA!? Det heter ju jag med! Konstigt va!? Så det finns 2 stycken Sara Nord som bor i Halmstad och fyller år den 25 mars. Ganska kul!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Ett stort tack alla ni underbara söta människor som skickat gratulationer till mig idag, det värmer verkligen ska ni veta ♥

God natt ♥

God kväll

Vilket strålande väder det har varit idag med! Man blir ju så himla glad när solen skiner och man känner värmen sakta men säkert är på ingång, tycker ni inte det? =)

Idag har jag varit en runda på stan med min kära vän Diana. Vi har umgåts en hel del denna veckan faktiskt och det tycker jag känns så himla bra! Det är så skönt för man kan verkligen prata med henne om allt och hon bryr sig verkligen om sina vänner. En jätte fin människa, det är guld värt att ha sådana vänner! Så en stor kram till dig

Idag är det drygt en vecka kvar tills jag fyller 22 och det ska bli kul, fast det var mycket roligare att fylla år när man var yngre. Då räknade man alltid dagarna och jag hade alltid jätte svårt att somna dagen innan för att man var så uppspelt. Hihi, himla mysigt!

Jaha, annars då? Hoppas att allt är bra! Ska ta mig en kopp te och sätta mig framför tv:n nu en stund tänkte jag.


Ta hand om er! ♥

Vårkänsla!

När man är arbetslös som jag är just nu så blir dagarna plötsligt mycket kortare och kvällarna dessto längre, undrar  varför!? Det kan ju bero på att jag sover till klockan 12-13 på dagarna  och lägger mig alldeles på tok för sent  =)

I alla fall..Idag vaknade jag som vanligt vid denna tid och tyckte att det var ovanligt ljust i mitt rum så jag gick upp och kikade ut mellan persiennerna och såg en stor sol på himlen. Välkommen tillbaka lilla sol, du är såå efterlängtad!


Idag har varit en mycket bra dag för övrigt. Körde in till stan en sväng för att träffa upp en viss vän (!?) Vi gick till Vattenporten där jag drack en caffe latte och  idag festade jag till det lite extra och tog en smaksatt sådan, med hasselnöt. Riktigt gott! =) Efter gott kaffe och trevligt sällskap körde jag inom Diana på vägen hem. Gjorde varma mackor och tittade på Den rätte för Rosing. Har aldrig sett programmet så var ju lite nyfiken på detta men tycker nog mest att det var tramsigt! Samtidigt lite underhållande med tanke på att det just är tramsigt liksom, äh ni förstår säkert vad jag menar =)

Kramar

Snö!

Igår sken solen och det var helt underbart väder, nu är våren på väg tänkte jag. Men icke!
Snön bara vräker ner och har gjort det i några timmar nu, vågar knappt kolla hur det ser ut där ute nu. Ska gå kvällsrundan med Wilma om en stund, så då blir det att klä sig varmt! =)

Jag har absolut inget emot snö men föredrar när den kommer vid juletid, då är det himla mysigt men nu vill jag gärna ha vår, behöver lite värme. Dessutom vill jag ju börja använda mina nya cognacsfärgade skönheter från Skomodellen =)

Nu ska jag göra mig lite mat och sätta mig framför tv:n, det är ju torsdag idag och då kommer Sveriges värsta bilförare, haha. Ha en trevlig kväll!

Kramar ♥



                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                   
                                                                                                                              

Första inlägget.

Jag måste börja med att säga att det finns otroligt många roliga och läsvärda bloggar! =) Jag har blivit som besatt och kan inte få nog av allt läsande, hihi.
Efter många om och men har jag nu skapat mig en egen blogg och hoppas här kunna dela med mig av mina tankar, funderingar och en massa annat med Er.

Kramar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0